Forumet - Melodifestivalen riggad?

Melodifestivalen riggad?

2632 0 22
På Flashback säger många att melodifestivalen var riggad att fel låt vann. Många säger att dem skickade sms om att dem smsade in Ranelid och fick bekräftelse sms bara någon timme efter att Loreen vann. Och sedan säger dem att fel person vann, att hon inte kan representera Sverige pga hennes etnicitet och ras. Dem gjorde det till en rasfråga. Vad anser ni?

Tack för svar!

Spana också in:

Haha att du ens orkade kolla igenom den tråden. Posttätheten var enorm.

Själv försökte jag rösta på ett och samma alternativ hela sex gånger, utan att det gick fram (bekräftelse)

Det jag blev mest arg över var att halva vår röstmakt skickades ut till övriga europas länder. Meningen är att vi ska rösta fram vårt bidrag som ska representera VÅRT land, oavsett konsekvens.

Och nej, hon vann inte för att hon var svart utan för att hon var helt enkelt bäst. Hoppas hon kan få till en bättre scenkoreografi innan hon ESC också.
Såhär sa någon om varför det var riggat:

"Jag undrar hur många som trodde att de gjorde en gärning mot "främlingsfientligheten" när de röstade på Loreen. Förnöjsamheten över att inte vara rasist var säkerligen angenäm för en del. En toleransens dag.

Jag finner det lite ironiskt att Sverige bidrar till Eurovision med en icke etnisk svensk som inte sjunger på svenska.".
Geigerzähler:

Spelar det någon roll?


Nej det gör det inte. Undrar bara ifall ni kan köpa deras resonemang. En uttrycker sig även på de här viset:

"Ja svenska folket verkar ha blivit betingade till att bli mångkulturknarkare. Jag tror säkert det var både en och två som i tysthet berömde sig själva för att de röstade icke-vitt".

Jag är dock glad att rätt låt vann.
Anura:

Många säger att dem skickade sms om att dem smsade in Ranelid och fick bekräftelse sms bara någon timme efter att Loreen vann. Och sedan säger dem att fel person vann


Anura:

det var både en och två som i tysthet berömde sig själva för att de röstade icke-vitt


haha, men loreen är ju mer vit än ranelid i alla fall [love]