Forumet - Men efter våldtäkt?

Men efter våldtäkt?

1315 0 22
Efter en orgasm blir jag väldigt ledsen, jag vet inte varför men jag får även ångest. Jag har i mitt förra förhållande blivit utsatt för ett antal våldtäker. Detta har gjort att jag inte klarar av att någon kille rör vid mig, kramar osv om inte jag väljer det själv. Ingen har påpekat detta egentligen så det är bara för mig det är jobbigt.

Saken är den att jag inte har haft sex med någon sedan mitt förhållande för det jag minns är att det var hemskt och gjorde ont. Nu har jag hittat en fin kille som jag träffat mycket och sovit hos. Vi har bara myst men inte mer, hur förklarar man för någon att man inte vet hur man ska känna efter sex? Jag minns bara hur hemskt det kändes efteråt och jag klarar inte av att känna så igen, äcklig och ovärdig.

Någon som har haft samma problem med detta? Jag har aldrig tagit tag i det eftersom att jag varit singel... Men nu blir det svårt. Mår dåligt utav detta.

Spana också in:

Jag tycker du ska ta ett seriöst prat med killen du träffar nu, om han gillar dig tillräckligt mycket så kommer han vara väldigt förstående och stötta dig, inte pressa dig m.m. Jag tycker verkligen du ska prata med honom, Det du genomgått har antagligen lagt sina spår. Så prata med honom, vad kan det förstöra? Hellre att du iallafall förklarar till varför du känner som du gör än att han tror du inte vill gå längre med honom bara för att du inte gillar honom eller dyl.
Tror faktiskt du kommer känna en stor lättnad efter att du berättat, ibland kan stöd från någon man verkligen gillar vara ett underskattat hjälpmedel. Trust me.

Go for it girl. Lycka till.
cozer:

Som att det är något fel på mig... mindre fin osv. Men jag måste ju nog berätta det för min egen skull med.


Det är inte alls något fel med dig, det som hände är verkligen inte ditt fel, men vet att man brukar tänka sådana tankar. Men som sagt så prata med honom både för han skulle och så att han förstår vad du går igenom. Plus att det krävs nästan att du gör det för att kunna gå vidare från det som hände.
without_you:

Jag vet inte alls vad du går igenom men har du pratat med honom om att du har svårt när folk rör dig osv?


Nej det har jag inte berättat, inte rakt ut iaf. Men jag antar att han förstår det eftersom att jag genast tar bort handen/flyttar på mig om någon gör det när vi är ute osv. Jo det är sant :) för jag tycker verkligen om honom och vill inte att han ska tro annat.
cozer:

Nej det har jag inte berättat, inte rakt ut iaf. Men jag antar att han förstår det eftersom att jag genast tar bort handen/flyttar på mig om någon gör det när vi är ute osv. Jo det är sant :) för jag tycker verkligen om honom och vill inte att han ska tro annat


Okej, tycker du borde, eller försöka iaf ja förstår att de kanske känns lite jobbigt :) Ja tänkte mer på (precis om dräparen skrev) att han tänker på de så du inte behöver känna dig obekväm osv. :)
Jag har fått tid men inte gått dit. Jag ska göra det dock [smile]. Han vet redan att jag lider av depression och ångest (inget som påverkar hur jag är som person mer än att jag drar mig undan) så det är även därför jag fått tid hos en psykolog, har fått medicin mot det nu.

Jag vet bara inte hur jag ska ta upp det, tänk om han blir rädd för att röra mig? Jag vill verkligen inte att han slutar för då blir jag osäker och allt blir jobbigt. Kan inte precis säga inna myset "Ja just de, jag har svårt för samlag då mitt ex hade en van att skada mig".
cozer:

Kan inte precis säga inna myset "Ja just de, jag har svårt för samlag då mitt ex hade en van att skada mig".


Säg till honom att du har något känsligt att berätta för honom, kanske inte innan myset men du kan ringa honom nån dag och säga att du vill träffas och prata över något. Då kommer han märka att det är något seriöst.
cozer:

tänk om han blir rädd för att röra mig?


Just därför du bör ta upp det så han vet varför.
Annars lär han nog bli försiktig så att han inte rör dig tillslut.. Öppenhet förespråkas så slipper båda missförstå varandra!
Han slipper fundera på varför du är så restriktiv, och du slipper tänka på varför han är försiktig eller undviker röra vid dig.

Så var öppen, du lär tjäna på det! Du kanske inte behöver berätta detaljer om du nu inte vill, men ge han lite information åtminstone..

Lycka till ;)
cozer:

Jo kanske. Det känns bara som att det kommer förstöra :) Som att det är något fel på mig... mindre fin osv. Men jag måste ju nog berätta det för min egen skull med.


i ärlighetens namn lär det ju förstöra mer om du inte berättar, för du förstår han ju inte varför du eventuellt inte vill ha sex osv.

tror det kommer gå bra, det som hänt är ju verkligen inte ditt fel!
cozer:

Jo kanske. Det känns bara som att det kommer förstöra :) Som att det är något fel på mig... mindre fin osv.


Men förstör det inte ännu mer att du ska gå omkring och må dåligt över pressen att ha sex?
Om killen är något att ha förstår han och stöttar dig.

cozer:

tänk om han blir rädd för att röra mig?


Förklara precis hur du känner och berätta vad som känns jobbigt och vad som är okej.
Påpeka att han inte behöver vara rädd utan snarare läsa dina signaler extra noga.
Har ni bara en bra kommunikation så borde problemet bli mycket lättare att lösa.

cozer:

"Ja just de, jag har svårt för samlag då mitt ex hade en van att skada mig".


Be honom att sitta ner och lyssna på vad du har att säga. Ta det när ni båda har tid att prata igenom det i lugn och ro.
Tack för era svar, tar verkligen till mig det.
Dock hände något oväntat idag, Vi träffades igår spontant för en filmkväll och jag tänkte att det skulle vara en bra dag att prata om det eftersom att det bara var vi. Dock blev det inte så och vi myste lite och sov sedan, dock på morgonen blev det att han ville mysa mer och det känder bra eftersom att jag är trygg med honom.
Men något hände och jag fick som någon panik precis innan, kroppen låste sig och jag fick ångest.

Allt blev så fel och vi gick inte längre, han började säga förlåt vilket gjorde att jag ville dö och bara försvinna. Jag kunde verkligen inte se honom i ögonen och berätta det. Sedan skulle jag hem 20 minuter efter och jag var helt skakig som man blir av brutal ångest, bara så att jag märkte det dock och ja sedan gick jag hem.

Jag har mått dåligt hela dagen nu, känner mig så vidrig. Jag hatar att inte kunna klara av att gå längre med de jag känner mig trygg med, och jag måste verkligen berätta för honom nu så att han förstår varför det blev som det blev.

Det är sjukt hur kroppen kan göra så, att man först vill och sedan får man intre panik. Jag hatar att inte kunna styra min kropp, min ångest och mina rädslor. Jag kommer förlora honom. Jag är ett freak.