Forumet - "Men min kuk är för stor för kondomer så vi kan tyvärr inte använda någon, bby :("

"Men min kuk är för stor för kondomer så vi kan tyvärr inte använda någon, bby :("

2573 0 101
Ja, det finns faktiskt killar som resonerar på detta vis (självklart finns det killar med stora penisar som inte kan ha standardstorleken, även om de är rätt få, men det finns kondomer gjorda för stora penisar också)
Här ser vi alltså någon som kört in benet i en kondom. Visa den för alla killar som försöker med dessa tramserier. Puss å kram.

lnbzuq5

Diskussionsämne: ben och kondomer.

Spana också in:


lmaomynigga: det är ju skillnad på att köra in ett ben i kondomen och en kuk? man måste ju se till att det inte kommer in nån luft och det kan vara svårt om man har stor kuk
Nu pratar du lite i nattmössan är jag rädd. Sätt på en kondom på en gurka eller snopp så får du se hur den rullas på och töjs inifrån, så luft är ingen fråga här.

isola:
Gurkor och snoppar är ganska likartade, vilket är varför man bl a i skolan får öva att sätta på kondomer på just gurkor.
och alla snoppar är lika hårda som snoppar? gurkor är rätt smala/spetsiga på ändorna så lätt att trä på, en kuk kan vara formad så det är svårt att rulla på den

MarcusKing: Killar som säger så har antigen för mycket självförtroende eller så har de tagit en eller två linor för mycket Mycket glad
att de inte kan använda kondom är såklart trams, men det är möjligt att dom först måste rulla ut kondomen och sen dra på den och då kommer det in luft (fortfarande bättre skydd än utan)