Forumet - '' Men om någon berättar detta för dig, låtsas som att du inte vet om det.''

'' Men om någon berättar detta för dig, låtsas som att du inte vet om det.''

186 0 34
Jo, som rubriken. Antar att dom flesta har varit med om det.
Ja, iaf. Det var en sak som jag hade berättat för en kompis vi kallar henne 1. Och jag sa att hon inte skulle berätta det för någon. Sen lite senare så frågade jag nr 1 om hon hade berättat det för nr 2 ( en annan kompis ). Och då sa hon att hon hade gjort det. Det gjorde inget för mig, för vi tre är ''ganska bra kompisar''.

Men nu till grejen. När jag och nr 1 och nr 2 stod och pratade så började jag berätta om den saken. Då frågade jag nr 2 om hon visste om det och hon sa självklart nej eftersom nr1 och nr2 hade haft '' men om någon berättar det för dig så vet du inte om det''.
MEN DÅ säger nr1 '' men jag fick säga det så du behöver inte säga så''.

HON SÄGER DET NÄR HON STÅR FRAMFÖR MIG. Det störde mig inte då men nu är det störande som fan. Vet inte om jag ska vara sur eller bara ignorera det.

Därför frågar jag er, mina umälsklingar.

Spana också in:

enhimmelskdrog:

hon kanske tänkte att det inte var så jättefarligt om hon sa det till den andra ändå eftersom du säkert skulle säga det till henne själv

tror jag.


ja, men ändå

youmademe:

Dum kompis som sa det till "nr 2" i första hand. Du sa ju att hon inte fick berätta för någon så då borde hon hålla tyst oavsett om den andra kompisen också står nära er.


tack, du fattar!!! borde jag va sur på henne eller ignorera?