Forumet - Meningen med livet?

Meningen med livet?

3473 0 54
Vad är meningen med livet?

Jag är religiös så jag svarar givetvis att meningen med livet är att dyrka Gud, att leva efter religionen på bästa möjliga sätt alltså jag tror att livet bara är en resa. En resa där vi själva får göra egna val och sedan på domedagen så får vi stå för det vi har gjort och dömas efter våra handlingar.

Skriv gärna vad ni tror. Vad är meningen med livet? skulle vara väldigt roligt att få höra vad andra tror! [bigcheers]
Jonnybravo91:

[cute]


Alltså.. ja [blush]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jonnybravo91:

Hur uttalar du det där? [cute]


Väldigt upprört, med ett blåsljud i slutet för alla p'n [surprised]

Men i största allmänhet tycker jag att meningen med livet vore att med redskapet kunskap i sin hand, gräva fram livets sanningar (insikter). Etc.

Spana också in:

Jonnybravo91:

Haha! Gör bara mitt jobb som dryg medlem.


om vi ser um som en metafor för livet, vad är meningen då? och håller du inte med om att i "verkliga" livet (ofta något är mer verkligt än um [confused]) är, den högsta graden av awesomeness / tiden då man är som mest levande, när man trollar.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Miceparade:

Jag sprängs av dåligt samvete.


lugnt ^___^ du höll ju dig on topic hela tiden ;P

Miceparade:

Kan man i det påståendet tolka in kunskap för kunskapens skull, och hur försvarar man det påståendet? Jag vill väldigt gärna veta.


jag skulle mer se det som minnesinsamling typ, för för mig känns det som att den kunskap man har om världen är noll värd jämfört med de minnen man har. minnen är typ det viktigaste som finns för mig så jag drar kopplingen meningen med livet <-> minnen, även om jag inte ser meningen med det [tard]
variabel:

den högsta graden av awesomeness / tiden då man är som mest levande, när man trollar.


Både ja och nej. Visst har du poäng i att trollning är awesome på forum såväl som när man lyckas med det i verkligheten (att provocera is the shit!). Men det finns mycket annat som jag kan se som en större mening.

Ta min sysselsättning med film som exempel. Det uppstår ibland så kallade "moments", när allting klaffar och blir precis så som man vill ha det och det känns som om hela teamet är i synk med sig själv och sina visioner.

Sådana "moments" kan jag i nuläget se som min mening i livet. När de sker så är det precis som om allt stannar upp och man blir förevigad i ett ögonblick. [smile]