Forumet - Mens, Gravid eller Sjukdom?

Mens, Gravid eller Sjukdom?

3703 1 16

Hjälp, snälla! Håller på att bli tokig.

Kan detta vara Mens mage eller är det något annat som ligger under det? Jag är 20 år och har aldrig fått min mens, hade oskyddat sex och vet att man kan ha turen/oturen att bli gravid under första Ägglossningen.
Jag har värkar i Äggstockarna & Livmorder (om de inte är något under som Tarmar då) och fick en Hemorrojd utan att vara överviktig, 40-50+ eller ha Förstoppning. De 2 Graviditetstesten visade negativt men har haft mycket konstiga symtom och vet inte hur de är för äldre som inte fått mens med vilka symtom man kan ha.

Min Mage.
Min Mage.
Har fått denna mage som inte försvinner & är ingen Matmage.
Är det en Mens Mage?

Tack i Förhand! // JB

Du kan få lite av min mage och min mens, de är överflödiga!

Skämt åsido.. vi vet ju inte hur din mage ser ut annars, men denna är alltså svullen? Förvirrad Har du haft sex förut? En kan ju få lite ont efteråt annars.. Är hemorojder typiska gravidsymptom? Inte så tidigt i graviditeten väl?

Undrar som soffliz om du kollat upp din sena "mensdebut"?

Spana också in:


sofflizz: Har du kollat upp varför du inte har fått mens?
Jag har varit hos Specialister och de är normalt för en del men de såg inget fel med mig iaf (:

Bell - Den är platt annars, magmagen jag brukar få gör att jag bara går upp på nedre delen, övre har jag aldrig gått upp  på annars o:
Så ja, svullen och väger 1KG mer ungefär.
Jag har haft sex, men sist var de oskyddat & vi kom samtidigt så om jag hade Ägglossning måste de ha hjälpt.
Enda orsakerna för Hemorojjder är "40-50års åldern, Förstoppning, Överviktig & Gravid" och hade ingen förstoppning.

Blivande_japan: ta ett graviditetstest 2-3 veckor efter att du hade oskyddat sex, sen vet du och slipper skapa trådar folk kan gissa i.
Detta är nu 6 veckor sedan jag hade oskyddat sex.


shatter: vet inte om det stämmer, men har hört att man inte kan bli gravid första gången man har ägglossning utan att man måste ha haft mens i 1-2 år för att kunna bli befruktad i de flesta fall, men som sagt, inte helt 100 på om det stämmer. 
Jo det går, om man har turen/oturen, händer sällan dock men morsan blev gravid med mig fastän hon hade Spiral så chanserna finns även där.