Forumet - Mens/Humör?

Mens/Humör?

629 0 44
Vet inte om detta är riktigt rätt ställe att posta detta men det har ju med saken att göra iallafall haha.

Nåja, min fråga. Varför i *** känns det som att, om någon beter sig som ett svin mot en, man bråkar och skäller på varandra, efter det upptäcker den andra personen, som då oftast är en kille, att man har mens just då.
Hur kommer det sig då att i 99% av fallen slutar helt plötsligt den andra personen att ta en på allvar, och liksom, inte tar till sig varför man blir förbannad och bara antar att det är mensen som talar?
Förstår ni vad jag menar? Varför kan man inte bli förbannad på något undertiden man har mens utan att det ska vara "mensens fel"?

Ja är ganska ung och inte haft mens så länge som kanske vissa andra här, men så vad tycker ni andra tjejer? Och hur hade ni killar sett på en sån situation?

Spana också in:

built this way:

brukar inte bli så arg så ofta men jag antar att det är lättare för en kille att inte ta åt sig än att bli sårad av något man inte menar. Jag kan säga saker jag inte menar när jag är förbannad :P


Men ibland är det saker man verkligen menar även fast man har mens, men det är precis som man blir behandlad som ingen tar en på allvar just pga att "alla vet att man är arg alltid när man har mens".
Folk kan ju göra dumheter ändå, som man hade blivit arg pga med eller utan mens.
built this way:

det var det jag syftade på men visst det är väl så mellan tjejer också men jag har då aldrig blivit tillfrågad av en tjej om jag har mens :P


Nej men det är väl inte direkt en fråga så "har du mens" utan det är mer att det kommer fram och sen är det typ "jaha det är därför du är arg". Även fast det inte alls har med saken att göra.
Emmy95:

Men problemet är att eftersom de inte tar en på allvar så är det precis som om att man inte ska ha nån anledning att bli arg heller, vilket gör att dom inte bättrar sig :P


Kan inte personen ta till sig en argumentation trots att du är ilsken är den personen en idiot. Kan du inte formulera en argumentation borde du nog lugna ner dig och pröva igen när du andats.