Forumet - mens och gravid?

mens och gravid?

733 0 12
Är väldigt orolig nu. Har oskyddat sex med min pojkvän var och varannan dag i ca 2 månader. Har haft graviditetssymptom som t.ex. illamående på morgonen, ömma bröst (vilket jag aldrig haft), kissar väldigt ofta vissa dagar, fått dålig hy och flottigt hår, svettats konstigt osv..
Min mens var ca 1½ vecka sen nu men den kom.. Tog gravtest ca 4 gånger veckan innan jag fick min mens. 2 av testen visade ingenting men dem andra 2 testen visade SVAGT streck..

Alltså, vad ska man tro på egentligen? Är det möjligt att man kan få mensen ändå? [love]

Spana också in:

yooutube:

Har oskyddat sex med min pojkvän var och varannan dag i ca 2 månader. Har haft graviditetssymptom som t.ex. illamående på morgonen, ömma bröst


stygg:

typ ja. grattis.


_pineapple_:

Och om du vill så behöver du ju inte bli orolig


Ja, precis. Jag skulle också vilja säga grattis, det är väl inget att oroa sig för? Du ska bli mamma, det är väl det man utgår ifrån att någon vill bli som har oskyddat sex nästan dagligen i två månader.

Sannolikheten att bli gravid vid regelbundet sex när man är 18-20 år är nära 40% under en menstruationscykel. Det är då man är som fertilast i livet. Redan i 20-årsåldern börjar det bli svårare. Om man är tonåring och har oskyddat sex ofta i två månader, så är alltså sannolikheten större att man är gravid än att man inte är det.
Det skulle ju kunna vara missfall också, de kan misstas för kraftig mens ibland. Men som någon sa, gå till en klinik och testa dig, det är allra säkrast och då kan du få psykologhjälp och aborthjälp om du nu skulle vilja det. Har du pratat med din pojkvän är det bra, annars borde du göra det med.