Forumet - MENSDAGAR?

MENSDAGAR?

1092 0 17
1. fick mens i måndags, brukar blöda 5dagar.
och på slutet blöder man ju mindre, och det gör jag också men denna gången blöder jag mer på slutet än innan, kommer jag blöda fler dagar?
vill verkligen inte det... hatar mens och föräldrar vet inget så har sagt att jag har ont imagen och varit hemma i 4dagar och bara slappat. (utan binda).[cry]
hurbrukar det vara för er sista mensdagen?

tror ni detta är sista dagen iag eller blir det fler?[cry][cry][cry]

2. har badat utan tampong också 2ggr, och ska göra det idag med, kan det va därför det blöder mer? och hur stor risk är det att få infektion?[sad]

Spana också in:

Men fragan ar val inte sadar jatteserios? Finns ju massor med gissningar man kan komma med, ja sista dagen, nej blir nog fler, nej det bloder nog resten av manaden nu, nej ingen infektion, ja infektion... man kan ju halla pa i evigheter - du far val vanta och se helt enkelt? Ett par dagar till kan du nog vanta innan du antar att det ar nagot som ar fel bara for att du bloder rikligare an vanligt. Sant dar varierar lite.
Vissa blöder i 14 dagar, sötnos.

Läste ditt andra inlägg och jag kan säga att du kan absolut inte basera din mens på hgur din första var. Om du haft mens en gång innan har inte cykeln hunnit komma igång riktigt än, och då blir det oregelbundet.

Also, berätta för dina föräldrar, mindre pinsamt än att åka till doktorn, och använd för guds skull mensskydd. [tard]