Forumet - Mensen utebliven.

Mensen utebliven.

545 0 8
Jag är så oroligt orolig. Det är det första jag måste berätta. I alla fall. Jag har ätit p-piller i över 1 år. Jag tycker det alltid funkat bra och jag har skött mig galant. Jag äter p-piller för att jag är tillsammans med en kille. Vi har varit tillsammans i ungefär 2,5 år nu. Så allting är precis perfekt.

Typiskt av mig så råkade jag missa mitt första p-piller på en ny karta efter att jag haft mens dvs efter sockerpillerna. Vi hade sex den dagen också. Nästa dag såg jag hade jag hade glömt att äta p-pillret och tog sedan två den dagen. Under den veckan hade jag sex med kondom för att inte kunna bli gravid.

Efter några dagar insåg jag att jag kanske blivit gravid eftersom jag missat ett p-piller direkt efter mensen och jag hade just sex den dagen också. Så jag åkte in till Ungdomsmottagningen ungefär en vecka efter att jag missat p-pillret (jag missade p-pillret på en måndag och åkte sedan nästa måndag). I alla fall där fick jag prata med en kvinna som kunde allt om sex, graviditet osv. Hon berättade att det är stor sannolikhet att bli gravid precis efter mensen. Hon sa att det är bäst att göra testet nästa vecka för att veta exakt. Jag fick ändå göra ett men det visade negativt. Jag gick hem fortfarande orolig den dagen.

Nästa veckan på måndagen (2veckor sen jag missade p-pillret) insåg jag att jag skulle åka till ungdomsmottagningen. Men tyvärr nog så hade jag glömt att jag skulle åka på kryssning. Kom hem igen på torsdagen och hade ingen ork att åka till ungdomsmottagningen.

Och nu sitter jag här (3 veckor sen jag missade p-pillret) Nu idag skulle jag fått min mens. Jag har börjat äta mina sockerpiller, jag började i måndagen 30/7 och brukar alltid få mensen två dagar senare alltså idag 1 augusti. Jag brukar ALLTID få min mens på morgonen men den kom aldrig. Jag hade ett graviditets test hemma och använde det. Det visade negativt.

Nu är det er hjälp jag vill ha, varför kommer inte min mens om jag inte är gravid? Är det för att jag är orolig eller vad kan det vara? Ska jag åka in till ungdomsmottagningen imorgon?

Tack för att du tar din tid och läser. Tacksam för svar. (jag vet att jag överdriver lite.. men jag vill inte bli 16 and pregnant.)

Spana också in: