Forumet - mensliknande blödning

mensliknande blödning

507 0 2
Hej! har för ungefär två månader sedan bytt p-piller från Yasmine till cilest 28. Och har nu fått mensliknande blödningar, som pågått i ungefär tre dagar, det är inte bara små skvättar, utan det är verkligen så att jag skulle behöva använda tampong. Om två veckor ska jag börja med sockerpillrena på den andra kartan, hoppade över mensen förra månaden, men jag tror inte det beror på det eftersom jag har aldrig drabbats av något liknande förut när jag ätit neovletta eller yasmine även fast jag då ibland har skjutit upp mensen i mer än en månad.

Bör även tillägga att jag precis innan dagarna "mensen" kom, som man nog egentligen inte kan kalla riktig mens, hade jag fruktansvärd mensverk.

Några teorier om vad som händer? Kan det helt enkelt bara vara så att kroppen reagerar olika vid uppskjutning av mens beroende på vilka piller man använder? Börjar bli fundersam nu.

När jag började med neovletta i höstas hade jag småblödningar konstant i tre månader, när jag sedan berättade detta för barnmorskan blev hon fundersam, för det var tydligen inte normalt? Hon ville då göra ett klamydiatest, eftersom blödningar kan tydligen bero på klamydia. Testet visade negativt och blödningarna upphörde, men nu har de alltså kommit tillbaka ungefär fyra månader senare, och i större omfattning..

Självklart ska jag ringa UM, men tänkte bara höra här om nån har några funderingar, eftersom telefonväxeln inte är öppen just nu.

Tacksam för svar och funderingar!