Forumet - MENSVÄRK

MENSVÄRK

451 0 42
Jag hatar tjejer som gnäller över mensvärk som man kan göra nåt åt om man bara lyfter sitt feta arsle till um, pratar i 5 min och får tabletter utskrivna. och nej,börja inte gnälla om "åååh,man blir ju så trött och helt däckad av dom" för då kan er mensvärk itne va så hemsk iom ni föredrar den jämntemot att va lite dåsig.

Spana också in:

Kittieh:

kan inte sitta
kan inte stå
kan inte ligga
kan inte gå


haha okey :) det låter inge vidare, inte undra på att tjejer är knepiga ibland då. har en kompis som titt som tätt har sina små "utbrott" lr ja, hon är sur på allt och alla och vill inte prata med nån. kanske är det? men vad är pms? är det sammma?
Markka Done:

vad gör du nu till exempel?


jo men det känns så, men nu har det gått över. [smile] men brukar dock komma tillbaka efter en kvart typ.

HonMedDreads:

de e typ de enda som hjälper för mig, men vet inte om det hjälper för dig.
Nej tror inte de funkar med grönt men prova.


okej ska göra det. brukar även funka liite för mig att äta, men har redan ätit skitmycket är asmätt. xD

In Repair:

inte undra på att tjejer är knepiga ibland då. har en kompis som titt som tätt har sina små "utbrott" lr ja, hon är sur på allt och alla och vill inte prata med nån. kanske är det? men vad är pms? är det sammma?


uhm ja jag har pms för har extremt mensvärk + får verkligne humörsvängningar. brukar alltid bråka med vänner när jag har mens, säger elaka saker till folk osv.:/ mår skitdåligt. har även typ försökt ta livet av mig vid mensen så ja. asså får så ont så jag kan inte kontrollera mig själv osv. är rädd för mig själv när jag har mens. :S

Tözen:

byt tabletter då, svårare än så är d inte för d finns smärtstillande som däckar en elefant.


om du inte tror mig kan jag fota. [smile] japp, har redan planerat att boka tid för nästa vecka. orkar inte mer.
Kittieh:

ger elaka saker till folk osv.:/ mår skitdåligt. har även typ försökt ta livet av mig vid mensen så ja. asså får så ont så jag kan inte kontrollera mig själv osv. är rädd för mig själv när jag har mens. :S


oh shit. om man käkar vissa p-piller, tar inte det bort mensen då? försvinner värken då med?