Forumet - Mer killar som är svartsjuka än tjejer?

Mer killar som är svartsjuka än tjejer?

950 0 148
Är det verkligen så?
Jag har fått massa bevis på att det är sant.

"Jag mår skit för att en viss person vägrar lita på mig. Är dock inte kär i mitt jävla piss ex. Men denna människa är så jävla trög och fattar inte det. Paus leder alltid till slut."

Fan, vet inte hur jag ska förklara till min kille hur det verkligen är. Han påstår att jag är kär i mitt ex för att jag har erkänt nu att jag saknar honom ibland. Men inte på det "sättet" om ni förstår. Vet verkligen inte hur jag ska förklara. Så svårt! Har förklarat hur läget är tusen gånger. Att det är honom jag vill ha. Vill inte mista honom. Är kär i honom.

OMgomgomg .. fan va kärlek är kompliceraaaaaaaat!

Någon med liknande problem? [tired][sad]

Spana också in:

davvelito:

Er relation?[sad]


Jaa! Jag vill inte mista honom [sad]

Nachac:

På vilket sätt saknar du honom då?


Mitt ex? Det var min första kärlek. Det är bara det. Men nu är jag kär i min nuvarande pojkvän, och vill verkligen inte mista honom. Jag skulle aldrig ha sagt något om mitt ex, pga det har allt kört ihop sig.[sad]

Nick15:

Han är inte svartsjuk han är rädd för att förlora dig[rolleyes]


Ja, det har han sagt klart och tydligt.
Men vissa grejer överdriver han med oerhört mycket. Jag är tex. inte otrogen mot honom om jag ser en kille på stan med honom [sad] ^^

Observator:

Har du fler bevis än ditt nuvarande förhållande?


Nej. Jag har hört runt om i min kompis krets att deras killar är verkligen svartsjuka. Att de snokar och vägrar lita på dem till 100% &mm.