Forumet - Mer nazister och rasister på FB än på UM?

Mer nazister och rasister på FB än på UM?

1462 0 50
Det är i alla fall det intrycket jag har fått från att ha besökt båda sidorna. I flashback snackar man alltid om invandring på så dåligt sätt och om invandare. Här på UM verkar det vara lite vänligare, även om det finns några rasister osv här. Hur kommer det sig att det är såna skillnader?

Tack för svar!

Spana också in:

enhimmelskdrog:

tror inte det hade varit någon större skillnad om ungdomar haft lika många medlemmar som flashback.


Det tror jag också. Varför UM är lite mer vänligt vet jag dock inte. På flashback verkar ju hänga de mest extrema fall av människor, vad är det som lockar?
Solnedgång:

Dom flesta medlemmar på Ungdomar får ta på sig stämpeln som småbarn oavsett faktisk ålder. De tror fortfarande på det dagisfröken med Palestinasjalen sade förra veckan i sagostunden.


Fast är Flashback bättre när dem pratar om att andra människor med annan etnicitet inte förtjänar att leva utan skall slängas in i olika ugnar som Tyskland hade?
Anura:

Fast är Flashback bättre när dem pratar om att andra människor med annan etnicitet inte förtjänar att leva utan skall slängas in i olika ugnar som Tyskland hade?


Inte alls. Men det är åsikter som finns. Varför skulle censur och andra åtgärder råda bot på ett sånt problem? Åsikterna finns kvar oavsett om dom tystas ner.
Solnedgång:

Inte alls. Men det är åsikter som finns. Varför skulle censur och andra åtgärder råda bot på ett sånt problem? Idéerna finns kvar oavsett.


Jag håller med. Men Breiveik var ju samma som gick runt på massa forum och sa sådana saker. Man blir ju mörkrädd av såna saker. Vissa på Flashback säger ju att det han gjorde var rätt pga den mångkultur som finns och att vänsterpack är folk som skall utrotas. Flashback för mig är att massa extremfall samlas och diskuterar vad dem kan göra för att utrota andra människor. Och även att dra in vissa människor, har märkt att många som har hängt på flashback har själv blivit mer främlingsfientliga osv.
isola:

Flashback är ju ändå rätt känt som tillhåll för foliehattar som inte lämnat sina lägenheter på månader.


Hehe. Vad menar du? Det har jag aldrig hört tidigare :p Det jag har hört ifrån andra flashback medlemmar så är det människor som vilken som helst, man kan se ute på vardagen.
Anura:

Flashback för mig är att massa extremfall samlas och diskuterar vad dem kan göra för att utrota andra människor. Och även att dra in vissa människor, har märkt att många som har hängt på flashback har själv blivit mer främlingsfientliga osv.


Då har du fått en förvrängd bild av Flashback. Även om debattklimatet och vad som lyfts fram inte är så välkomnande. Men det är bara som en droppe i havet.

Det är ju bara att titta på dom tusentals och åter tusentals trådar som skapas vardagligen. Hur många är det egentligen som handlar om invandring? Flashback har ett fantastiskt utbud.