Forumet - Messenger

Messenger

257 0 23
Godkväll[wink]

Har en liten fundering...

Varför är det alltid så att killar måste påbörja en diskussion/samtal (via msn då) med tjejer?

Dom hejar aldrig, inte ens flickvänner, dom väntar alltid på att man ska inleda med ett hej, eller dylikt och först därefter kan man börja prata.

Hur fan kan det komma sig, att killar även via msn måste ta första steget/initiativet?

Tjejer se över era vanor nu och återkom med ett svar[bigsmile]

Dold text: Troll[smile]

Spana också in:

enhimmelskdrog:

jag börjar skriva ibland


Hur ofta? Ärligt svar då... Dold text: kommer jag ej att fåBLODÅDRA:

jag tror det har mer med personligheten att göra än om du har en snopp mellan benen


Kanske det, men då det oftast är tjejor som beter sig på det viset, väljer jag att generalisera[cute]
BLODÅDRA:

Rättning: eftersom det oftast är tjejer som beteer sig så med DIG. Det kanske är dig det är fel på? De kanske inte vill prata.


Hah, jao man kan nästan tro det. Men så fort jag hälsar och ställer en kall fråga, bara för artighets skull då börjar dom små damerna knappa på tangentbordet och dom mal bara på, liksom det känns nästan som att dom vill snacka en jävla massa, bara det att dom inte får tummen ur och gör det. Slarvigt skrivet...
royalflush:

Men så fort jag hälsar och ställer en kall fråga, bara för artighets skull då börjar dom små damerna knappa på tangentbordet och dom mal bara på, liksom det känns nästan som att dom vill snacka en jävla massa, bara det att dom inte får tummen ur och gör det


Det vill antagligen inte vara jobbiga för de vet ju hur killar brukar vara.
skyldig. Jag är helt enkelt för lat och ointresserad av att påbörja konversationer över msn. Sure, man har vissa personer som man bara sitter och skickar massa trevligt skit till dagarna i ända typ, men sen har man resten av alla människor. Som man typ aldrig har något att säga till. Typ. Alltså ibland. Så dom finns kvar. Och ska envisas med dessa "hej, vad gör du, hur mår du"- konversationer. Då kan man lika gärna vara tyst tycker jag.