Forumet - Microsoft lägger ner Live Messenger aka MSN

Microsoft lägger ner Live Messenger aka MSN

4006 0 65

Spana också in:

mynona:

Jaha, om man inte redan gjort det betyder det alltså att man måste överföra sina msn-kontakter på skype, annars förlorar man dem? Är det korrekt uppfattat?


Dom ska som jag har förstått förlja med Microsoft Live kontot, så dom ska komma upp nör man loggar in i Skype. Har dock inte testat om det fungerar.
tycker det är jättetråkigt[sad] men har ändå typ 3 pers som jag bara pratar med på msn[sad]

hatar verkligen FB-chatten det är så pluttrigt och dåligt, ma kan inte lägga in egna smileys eller välja vad man ska heta eller något sånt. och hatar att man måsta ha sitt riktiga namn osv.

liks hela "cha msn?[blush]" funkar ju inte på samma sätt om man inte kan va lite halvanonym[sad][blush]
mrman:

Ja det är de.


Bra. Då behöver man alltså inte göra någonting alls?

Nintendos BFF:

tycker msn är typ ultimata chat-programmet, mycket bättre än både skype och fb. fast kanske är en vanesak[sad]


Skönt att höra att man inte är ensam om den åsikten. Men iofsg har jag retat mig på MSN sedan de ändrade design för några månader sedan.

kachin:

Rätt intressant ändå, när man själv använde MSN som mest trodde man ju aldrig att det skulle försvinna. Kunde ha 20 pers online samtidigt en kväll. Nu när man loggar in ibland är det oftast ingen eller kanske max en-två st online.


När blev det egentligen så?
mynona:

När blev det egentligen så?


Vettekatten... tror jag märkte en del skillnad när jag och jämnåriga polare gick från högstadiet till gymnasiet (typ 3-4 år sen). samma period som facebook blev mycket vanligare och det var mer moget att ha facebook och inte "bilddagboken" o liknande hemsidor. så då kanske fler började med facebookchatten. samtidigt är det ju väldigt enkelt och i princip gratis att sms:a på sina mobiler nu för tiden. och konversationerna där blir ju typ som i en chatt. [cute]