Forumet - Min bästa vän. En 53 årig, gift man som jag förmodligen är kär i.

Min bästa vän. En 53 årig, gift man som jag förmodligen är kär i.

4708 1 15

Jag har ett litet problem. 
Jag har alltid haft det svårt i skolan med mobbning osv men när jag var 14 träffade jag någon som jag kunde prata med, någon som fick mig att må bättre. Det var min busschaufför. Vi pratade så fort vi fick chansen och jag orkade gå till skolan pga honom. 
Sen började jag på gymnasiet och då slutade vi att prata med varandra och jag blev helt förstörd!
Det tog 4,5 år sen skickade jag ett brev till honom och skrev hur jag kände. Någon dag senare ringer han till mig och förklarar att inget av det som hänt var meningen. Han hade tänkt lika mycket på mig som jag hade på honom. Så för någon månad sen träffades vi. Jag kunde inte fatta att det verkligen hände, jag var så glad!
Men han har blivit annorlunda, eller vi båda har blivit det. Jag är ju inte ett barn längre. 
Han har börjat flörta med mig.. eller jag tror det är så. Han rör vid mig hela tiden och tittar på mig, vilket inte gör någonting egentligen. Jag har faktiskt tänkt tanken om hur det skulle vara att ha ett förhållande med honom. Nu är det så att han är gift och har en dotter i 30 års åldern. Hans fru är sjukligt svartsjuk! Vilket gör det här väldigt jobbigt! Jag har träffat hans familj innan men nu vet dem inte om att vi pratar igen och jag har lovat att inte säga något... till någon!
Vi träffades idag och berättade ärligt vad vi kände för varandra. Både han och jag är lite småkära i varandra och vi berättade att vi båda hade tänkt på hur det skulle vara att åka iväg en helg, bara han och jag. Så nu kommer problemet: Hur ska jag göra? Både han och jag vill ju iväg men vi vet inte hur vi ska göra? Han kör fortfarande buss så jag tänkte om han kunde säga till sin fru att han skulle på en långresa eller nåt? Vad tycker ni? 
Skulle vara väldigt tacksam för svar Glad

Spana också in:


TTLOVER: Jag vill verkligen inte vara orsaken till att han och hans fru skiljer sig!
Det tror jag inte att du blir om det inte är så att frun avslöjar er. Jag tror dock inte att en man som är 53 år med ett långt äktenskap och barn skiljer sig till förmån för en vad jag antar är minst 30 år yngre kvinna han träffade på bussen.
Om de inte har ett öppet förhållande där det är okej att han även träffar dig så tycker jag inte det är värt att peta i det.