Forumet - Min bästa vän sover hos min pojkvän

Min bästa vän sover hos min pojkvän

2757 1 13
Min bästa vän är även väldigt bra vän med min pojkvän sedan 1 år tillbaka och det var så vi träffades. De ses ibland och innan vi blev tillsammans (2 månader sedan) så har hon sovit över hos honom vilket såklart har varit ok då. Men nu har misstänker jag att hon sovit över hos honom igår och ingen av dem har pratat med mig om detta, kanske för att de känner att de inte behövs då de gjort det innan och är bra vänner men kanske för att de vet att det är fel. Jag är hursomhelst lite oroad över detta eftersom vårat förhållande är såpass nytt och blir besviken på honom för att han inte ens frågar mig först... Vad tycker ni? Rätt eller fel att de agerat som de gjort och borde jag konfrontera honom?

Spana också in:

Förstår helt din känsla, om du nu är säker på att de försökte undanhålla detta från dig borde du konfrontera din pojkvän. Fråga vad dom gör på sina övernattningar. Varför han inte berättar dig osv. Det är bättre att prata direkt med din pojkvän istället för att fråga om tips här. Bara prata med din pojkvän, va ärlig. Han borde förstå vilken situation han sätter dig i, förhoppningsvis löser sig allt. 
Konfrontera båda om varför hon sov över hos han. fråga killen om att kolla igenom hans telefon. om han vägrar, kolla igenom din bästaväns telefon och säg "åh jag ska ba kolla min snap eftersom min lur är sönder". om du ser att de har snackat om att ligga eller något sånt så kan du kasta båda. 
Jag tycker att du frågar helt allmänt din pojkvän om han och din bästis sov över den natten. säger han ja så kan du säga att det är okej för dig men du skulle uppskatta att dom berätta för dig för att du blir osäker av att dom inte berättar det för dig för det får dig att känna att det är något dom undanhåller från dig.