Forumet - Min blodådra har svällt asmycket

Min blodådra har svällt asmycket

1637 0 5
Jag föll från hängmattan för någon dag sedan och landade på min handled. Såg svart för det sog så satans sjukt, trodde nästan den gått av. Det hade den inte som tur är. Jag har inte lika ont mera men kan ändå inte lyfta saker med den eller nåt sånt. I alla fall så syns det nu en tjock blå blodådra under huden (var annars). Jag känner hur blodet pumpar där inne och det är verkligen mycket obehagligt.
Kan knappt se på min arm utan att få svimnings känsla. Om man trycker på den svullna blodådran känns det som om blodet stannar.
Var till läkaren idag men han trykte bara lite på handleden och konstaterade att inget var brutet, sen sade han åt mig att jag kunde gå(?).
Jag försökte förklara om min blodådra som börjar vid handleden och fortsätter en bit uppåt men den var inte lika "svullen"/ stor just då så han fattade inte vad jag talade om.

Det ser iallafall förjävligt ut när den står upp som en kulle ur armen och jag känner hur den dunkar. Dethär är väl inget farligt? En blodådra kan väl inte spricka om den blir för tjock eller nåt sånt? Jag har ingen koll på sånhärnt så skulle vara glad om någon nu lugnade ner mig lite.

Ps) Jag visste intens förut att jag hade en blodådra på det stället, så den måste ha varit minimalt smal gemfört med vad den är nu.