Forumet - Min brors kompis..

Min brors kompis..

3328 0 57
Min bror är utomlands i ett år och nyligen bjöd hans kompis hem mig, innan dess snackade vi på msn eftersom jag hade sett att han skrev en kommentar om mig att jag var väldigt söt på facebook, till min bror.

Jag tänkte mest att kan va kul att snacka lite eftersom jag också tycker att han ser bra ut. Men han bjöd hem mig med en gång för mat och filmkväll. Tänkte att det kan ju inte skada?. Men inte visste jag att detta skulle leda till sex redan en timme efter att jag hade anlänt. Det kändes fel redan när han började kyssa mig, så tidigt! Men jag vågade inte riktigt säga nej. Tanken kom upp att det är ju min brors kompis så han vågar ju inte utnyttja mig direkt och jag tycker ju om honom.

Vi hade sex ett antal ggr eftersom jag sov över där. Åt maten och såg filmen. Men det kändes definitivt som vi gick för fort fram! Tanken på att han kanske bara bjöd över mig på sex kom också upp.. Särskilt när han inte kontaktade mig förrän två dagar efteråt och då bara typ att jag skulle krya på mig för han visste att jag var sjuk. Jag svarade och sa att "det var mysigt sist", då sa han bara "ja det var det verkligen" sen sa han bara att han skulle sova och god natt.

Nu har det gått 5 dagar sedan vi sågs. Han har inte frågat om vi kan ses igen och inte tagit någon mer kontakt med mig. Min bror vet ingenting om att vi ens har träffats. Känns lite som att han gjorde det bara för att han ville ha sex med hans kompis syrra eller nåt sånt. Han verka tycka att det va jättekul sen vad vi skulle säga till honom om detta.. Han sa att jag var över förväntan när jag va där och gav mig komplimanger. Men gör man något sånt här mot sin kompis syster?!!??! Är det normalt att inte kontakta på ett tag?

Killar, snälla tolka detta till mig?!
Matilda1988:

tror tyvärr att han är nöjd med det han fått


[sad] men hur fan kunde han göra så mot sin kompis syrra?! Trodde han va säker, pga detta.. Så många svin det finns!

Djävulen:

I egenskap av att vara kille så kan jag ju lugnt konstatera att den här killen är en äkta player som bara ville innanför dina trosor


Så lurad man känner sig [sad]. Förstår inte hur han kunde göra så mot sin kompis syrra faktiskt. Tänk om han inte kontaktar mig igen och vill träffas. Lätt att jag kommer säga det till min bror då, då e han körd [mad]

Spana också in:

Matilda1988:

killar är såna, de har ingen social kompetens. du får väl be din brorsa ta ett snack med honom. säg att han har betett sig svinigt.


Ja jag är nybliven singel, sen lite mer än en månad tillbaka och vet därför inte riktigt hur killar fungerar. Men börjar lära mig mer och mer att de flesta bara är ute efter sex och sen skita i en.

Om han inte kontaktar mig mer tänker jag definitivt göra detta [smile] med glädje..

Tickstart:

Vill också kunna


Kunna vadå?[chocked]
fruitpunch:

Du är helt jävla dum i huvudet som inte säger nej.


Jasså, det tycker du.. Ja jag vet att jag borde ha sagt nej eftersom det inte kändes rätt och på tok för tidigt!.. men nu gjorde jag inte det, rycktes väl med eftersom han sagt så fina saker och han är skitsnygg.. Gjort är gjort
Tack för era svar. Jag va inte ute efter ett förhållande eftersom jag nyligen blivit singel men på något plan ville jag ändå att denna killen skulle vilja ha mer än sex, bara för att inte känna sig så lurad hehe. Det jag stör mig mest på e att min bror känner honom, dvs man kommer ju inte ifrån honom då direkt..

KK kan jag absolut tänka mig dock för han va grymt bra i sängen [wink]
blondieyou:

Killar, snälla tolka detta till mig?!


Ja, han var bara ute efter sex. Men jag förstår inte varför du bryr dig. Ni hade sex efter en timma och att du ens använder: "min brorsas kompis" som anledning till att han är ett svin är ju bara idiotiskt. Du borde ju också tänka till lite..det är inte bara kompisen som sårar honom, det är även du.

NUJÄVLARR:

Det är så jävla lätt att få omkull er tjejer så det liknar sig fan inte.
helt underbart.


Mm..och tjejer klagar på att killar bara är ute efter sex. Tjejer är lika vidriga som killar, men de vågar bara inte medge det. Patetiskt!