Forumet - Min dator är cp hjälp !!!

Min dator är cp hjälp !!!

1644 0 69
Hej min dator börjar bli helt cp, det var bara för någon dag sen då internet inte funkade så jag startade om daton och då vart skärmen helt svart. Jag kunde skriva in lösenordet sen var den svart. Så jag startade om den ca 4-5 gånger sen funkade den. Sen igår så hände samma sak och bär jag startade om den så gick det inte alls så jag provade nu på morgon och då funkade den. Men nu för en stund sen kollade jag på film och då bara stängdes den av nu är skärmen svart igen. Vad är detta? 

Spana också in:


Ajdan01:
Jag har en laptop, hur mycket kostar ett grafik kort? Och hur kan det ha gott sönder ? 
Har du en laptop så har du kanske det integrerat i moderkortet (antar jag) och då behöver du nog byta ut hela moderkortet för att lösa det. 
Om det då lönar sig att köpa en ny eller inte vet jag inte. Du kan alltid gå på elgiganten tex och fråga om ett kostnadsförslag för felsökning och reparation. 

S3ON: Plocka ut CMOS-batteriet 30 sek och sett tbx det igen. 

HAde likande problem med en gammal burk en gång och löste det så. 
Okej är det som sitter där bak haha. 
S3ON: laptops är för övrigt inte byggda att hålla i en evighet.. 
Datorn är inte ens ett halvår Trött dock så råkade jag spilla oboy över hela tragenbordet så vi köpte ett bärbar tragenbord så det kanske är för det? Dock konstigt eftersom det var gör flera veckor sedan. 

Ajdan01: Hej min dator börjar bli helt cp, det var bara för någon dag sen då internet inte funkade så jag startade om daton och då vart skärmen helt svart. Jag kunde skriva in lösenordet sen var den svart. Så jag startade om den ca 4-5 gånger sen funkade den. Sen igår så hände samma sak och bär jag startade om den så gick det inte alls så jag provade nu på morgon och då funkade den. Men nu för en stund sen kollade jag på film och då bara stängdes den av nu är skärmen svart igen. Vad är detta? 
Hold on det hände med min laptop nör jag installerade om windows så gick det fint sen pajade den det tog 20h att starta den bokstavligt. Då bytte jag ut hårdisken då funkade den fint