Forumet - Min dotter mördades i Skottland - var vänlig skriv under petitionen!

Min dotter mördades i Skottland - var vänlig skriv under petitionen!

469 0 6
Kära alla.

Den 4 dec 2005 hittades min dotter Annie Börjesson död på en strand i Prestwick, Skottland. Ända sedan dess har jag sökt svaren om vad som hänt henne. Med anledning av de märkliga omständigheter som framkommit kring Annies död har vår familj anledning att tro att Annie har mördats.

Emellertid vägrar den skotska polisen att utreda Annies död som ett brott. Vår familj måste därför söka andra vägar för att få svar på vad som har hänt vår älskade Annie.

För att få till stånd en seriös utredning av min dotters och andra fall som hanterats på samma vis av skotska polisen, har jag nu lagt fram en petition till Skotska Parlamentet.

Fr.o.m. i år har en specialenhet bildats inom polisen för att utreda plötsliga och oklara dödsfall, emellertid har detta arbete bestämts att endast omfatta nuvarande och kommande fall. I min petition begär jag därför att den nya enheten även ska få uppdraget att utreda plötsliga och oklara dödsfall fall som inträffat före 2010.

Vill med detta meddelande be om just DIN hjälp! Var vänlig stöd Annies fall genom att skriva under E-petitionen "Investigation of deaths in suspicious circumstances" så att vi får så många underskrifter som möjligt!

För att komma direkt till petitionen använd länken;

Länk till petitionen och mera information om Annies fall finns även på vår hemsida för Annie:

Tack för din hjälp. Guje Börgesson, Annies mamma.

Fotot är på Annie i Skottland.

AnnieScotland.jpg