Forumet - Min flickvän är gravid.. vad ska jag göra ???

Min flickvän är gravid.. vad ska jag göra ???

4285 0 32

Spana också in:

Säg vad du tänker och tycker, accepterar hon inte det så är det hennes val och du kan tyvärr inte påverka beslutet. Du skulle tänkt lite innan på vad som kan hända. Du visste nog självklart att hon kunde bli gravid eftersom ni antagligen inte skyddade er. Nu är det som det är. Barnet behöver sin pappa. Prata med nån på vårdcentral där du får stöd. Att få barn är inte det värsta som kan hända. Förstår att ni är unga men vill du inte ha med ditt barn att göra (som jag tycker är fruktansvärt för du kunde tänkt på det innan det hände) så kan du ge hela vårdnaden till henne men du kan inte säga upp dig som pappa för det kommer du alltid att vara. Men som sagt prata med nån på din vårdcentral båda två och prata om detta med dom innan hon bestämmer sig för att behålla det. lycka till god jul
Blås upp det hela till en jäävla stor grej. KOntakta föräldrar, sjuksystern på skolan, alla du kan komma på. Då kommer din flickvän/ex inte palla trycket o göra abort. Jag kan inte lagstifningen kring sådant här men du måste få din brud att inse att hon MÅSTE göra abort.

Jag själv trodde jag skulle bli pappa för några år sedan och lät det gå alldeles för lång tid innan jag agerade. Det viktigaa är att du inte kan tro att det här är något att bara skjuta under mattan och ignorera (som jag gjorde), this is serious shit och du måste agera NU.
prata med henne. hennes föräldrar. DIna föräldrar. Sök stöd hos vuxna, kurator eller liknande. Det är ett tufft beslut för alla inblandade, och jag ber dig, överge inte ditt barn. Var där från början. Annars kommer ditt barn inte ha skapat något behov av en papparoll, när du flera år senare är mogen att vara pappa åt detta. Jag talar tyvärr av erfarenhet, så hör av dig i ett pm om du vill prata. Vill inte gå in mer på detaljer i öppna forum.