Forumet - Min flickvän behandlar mig som skit

Min flickvän behandlar mig som skit

927 0 5
Hej. Det är såhär att jag och min flickvän har varit tillsammans i 4 år och bott tillsammans lika länge, men de senaste två åren har varit ett rent helvete för mig. Jag tror att hon hatar mig, seriöst.

När vi äter middag t.ex tvingar hon mig att äta så kalorisnål mat som möjligt, för att jag var lite mullig när vi träffades och hon "vill inte vara tillsammans med ett fetto". Själv vräker hon i sig alla möjlig fet mat och väger 128 kg, jag väger bara 45 kg. Igår t.ex åt hon TVÅ stora kalkoner alldeles själv och att dricka till det, en HEL stor 2l coca-cola. Jag tvingades äta en tallrik bruna bönor enbart och dricka ett glas vatten. Jag frågade henne lite försiktigt om jag fick smaka av hennes kalkon, men då röt hon "NEJ, DET FÅR DU INTE! ÄT DIN EGEN MAT OCH VAR GLAD!". En annan gång fick jag bara en tallrik fågelfrön medan hon åt 20 hamburgare med både senap, ketchup och majonäs på. Till råga på allt måste JAG betala för maten, trots att jag inte får äta av den. Kan heller inte ta något från kylskåpet i smyg då hon har satt lås på både det och skafferiet.


En annan grej är när det gäller hushållsarbetet. Jag tvingas göra ALLT. Både städa, diska, tvätta och ja, you name it. Hon gör ingenting, hon bara äter, sover och kollar på tv. När jag frågar henne om hon skullwe kunna tänka sig att göra något, så säger hon bara "Nej, du ska göra det" och då finns det liksom inte så mycket mer att göra.


Ibland brukar hon straffa mig också, om hon anser att jag gjort något dumt. Oftast är det att jag tvingas klä av mig naken och rulla runt i gyttjan utanför huset medan jag grymtar som en gris. Sedan när hon anser att jag är klar så spolar hon av mig med vattenslangen. Ibland får jag inte ens sova i vår gemensamma säng utan då tvingas jag lägga mig i hundkojan, även om det är kallt ute.

Jag har sagt åt henne flera gånger att jag inte trivs med hur hon behandlar mig, men då säger hon bara att om jag inte trivs så är det fritt fram att flytta, men det vill jag inte göra. Dels för att jag älskar henne, men också för att jag inte har någonstans att ta vägen.

Jag förstår att detta låter helt sjukt, men jag svär på hela mitt hjärta att det är sant. Man hör hela tiden om kvinnor som behandlas dåligt av sina män, men hur ofta hör man talas om det motsatta? Aldrig.

Hjälp mig. Hur ska jag få henne att sluta behandla mig såhär?

Tack på förhand.

Spana också in: