Forumet - Min flickvän behöver hjälp

Min flickvän behöver hjälp

618 0 20
Hej
Min flickvän anklagar mig hela tiden för saker. Ibland väcker hon mina känslor och gör mig mycket sårad. det tragiska är att jag får psykyska skador efteråt.
För en halvtimme sedan alltså klockan 4 på natten så väckte hon mig och anklagade hon mig för att ha skrivit nedanstående som en kommentar i aftonbladet.


"jag lever i ett förhållande just nu vi har jätte bra när det gäller sex. min problem är att jag tänker på sex jämt och jag vill att prova också med andra tjejer. men jag vill inte vara otrogen. Vad ska jag ta vägen ?"

Jag bad om ursäkt vet dock inte varför. det är inte första gången hon gör så.. och varje gång blir jag så otrolig ledsen.

Jag har sagt till henne att jag inte har skrivit något sådant. nu tror jag att hon måst få hjälp för en frisk människa håller inte på med sådant.
vad ska jag ta mig till?
Kanske ha ett ordentligt snack med henne om att hon kommer med konstiga anklagelser hela tiden, och försöka reda ut det, och få henne att förstå att anklagelserna är ologiska, grundlösa och fel. Anklaga henne tillbaka som exempel, och anklaga henne superseriöst för att hon låg bakom 9/11 och samarbetar med utomjordingar eller nått, så får hon se hur det känns. :(

Spana också in:

Ta först reda på hur mycket förhållandet och henne är värt för dig. Bryr du dig tillräckligt mycket så är det dags att försöka hjälpa henne. Anlita gärna professionell hjälp, men finns där för henne i alla tillfällen.

Detta är inget friskt beteende och jag kan garantera att hon inte mår bra utav det.