Forumet - Min flickvän gjorde slut hur ska jag ge igen på subban?

Min flickvän gjorde slut hur ska jag ge igen på subban?

1961 0 56

Spana också in:


Melkier_:
Bara två gånger när vi grälade
Då är det väl inte så konstigt...

Jag vet inget om dig och din flickvän men jag tycker att det är sunt att bedöma människor efter hur de beter sig i sina sämsta stunder. Det finns folk som kan gräla utan att kalla motparten för nedsättande saker, man kan vara arg utan att vara respektlös. 

Jag förstår att du är ledsen över att det tagit slut men hon gick åtminstone inte bakom ryggen på dig och var otrogen (om ni hade ett avtalat monogamt förhållande, men eftersom det här är din reaktion på att hon träffar någon annan gissar jag det). Hon har rätt till sin egen kropp och sexualitet. Visst kan man anse att det är lite doucheigt att börja dejta direkt efter att man gjort slut men hon är inte en slampa för det. Undvik sexistiska uttalanden.

Melkier_: 3. Hon är en slampa
DU bör passa dig och sluta upp med att upprätthålla en vidriga kvinnosyn och förtryckande strukturer. det finns ingen som helst anledning för dig att anspela på (hennes/kvinnors) sexualitet i förolämpande och nedvärderande ton. got that?

du är arg, men behåll din värdighet.

Melkier_: finnst det något sätt jag kan hämnas?
och ja, du är förbannad, sårad, arg, känner dig utnyttjad etc. hon var säkert riktigt dum och osmidig också, både i sättet hon gjorde slut och hur hon hanterar det efteråt. med alldeles för lite bakgrundsinformation om er situation så kan jag flika in att personer hanterar uppbrott på olika sätt, en del vill döva det genom att träffa rebounds direkt och det suger för den som blivit lämnad.

men att hämnas är inte rätt väg. du kanske lyckas hämnas nu, får som du vill och känner att du segrat. men i framtiden kommer du inte kunna hantera att bli orättvist behandlad/trampad på genom att hämnas. det är då du behöver lära dig handskas med dina känslor INOM dig istället för att agera utåt mot andra för att det känns bra för stunden.

så börja lära dig hantera dem redan nu. hoppas du kan få den hjälpen från kompisar/någon professionell/här på forumet.

time: Jag vet inget om dig och din flickvän men jag tycker att det är sunt att bedöma människor efter hur de beter sig i sina sämsta stunder. Det finns folk som kan gräla utan att kalla motparten för nedsättande saker, man kan vara arg utan att vara respektlös.
Hon sa inte så schysta saker till mig heller när vi grälade.

time: Jag förstår att du är ledsen över att det tagit slut men hon gick åtminstone inte bakom ryggen på dig och var otrogen (om ni hade ett avtalat monogamt förhållande, men eftersom det här är din reaktion på att hon träffar någon annan gissar jag det).
Hon kollade in på en del killar när vi var tillsammans Jag ingnorerade det till en början men det blev gräl efter ett tag. Skulle fan inte förväna mig om det kommer fram i efterhand att hon gick bakom ryggen.

time: Visst kan man anse att det är lite doucheigt att börja dejta direkt efter att man gjort slut men hon är inte en slampa för det.
Jo det ingår i definitionen.

time: Undvik sexistiska uttalanden.
Vadå?

Melkier_: Har ett par nakenbilder på henne på telefonen jag funderar på att sprida dem men jag vet inte om jag kan riskeras att straffas för det
Vet du, om du hämnas visar du dig bara svag eftersom du avslöjar för henne hur mycket hon har sårat dig. Det är bättre att ignorera henne helt och allt som har med henne att göra. På så sätt får du ut henne ur ditt psyke och kan fortsätta med ditt liv. Lägg inte en sekund mer på den personen, varken tankar om henne eller tankar på hämnd.