Forumet - Min flickvän och jag

Min flickvän och jag

898 0 17
Hej! Har ingenstans att skriva av mig eller nån kompis att snacka med just nu så jag skriver av mig här litegranna. Jag och min flickvän gjorde nyss slut för bara en timme sen och jag ångrar mig för allt i världen, jag är skit depp nu och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!? Ska jag försöka gå vidare på något sett? Isåfall, hur? Mår verkligen piss :( (Jag är just nu 14 och hon är 16)

MVH Deppig kille....

Spana också in:

Steg ett: Ta lite tid för dig själv någon vecka eller två, för att bena ut och gå igenom vad du saknar mest.
Steg två: Kom ihåg att du var singel innan du träffade henne och att du var nöjd och glad då också. Fundera ut vad det var med den här personen som gjorde att du känner dig tom. Hitta den här grejen inom dig själv. Det är okej att sakna att pussas och kramas, men inte att bli tillsammans med en ny bara för att ha någon att pussa och krama.
Steg tre: Glöm inte dina vänner. Gör saker. Roa dig. Kasta dig huvudstupa in i partyn och men sup dig för guds skull inte dyngrak för då kommer problemen från steg ett tillbaka.

Fungerade för mig när mitt första förhållande tog slut.
kachin:

vrf gjorde ni slut då?


50 mil var ett problem.
dazed_and_confused:

Snyggt att du landade en två år äldre brud


1 år äldre faktiskt, fyller 15 snart.
pumanJessica:

om en vecka eller så har du kommit över henne :) brukar vara så med fjortisromanser


Det tror jag knappast, och det var ingen ''fjortisromans'' men jag förstår att du har mycket erfarenhet i det området, alla killar fick väl en liten del av dig antar jag när du var lika gammal som mig.

Luna Lovegood:

Jag vill inte vara den som är den men en romans när man är 14år är sällan en romans för livet...


När man känner så här för någon så... Har varit riktigt kär typ 3 gånger i mitt liv ( haha du är 14 vilket jävla liv? ) och detta var en gång av dom 3 och vill påpeka att jag har haft mer än 3 flickvänner.
heelflip:

Inte för att skryta men, med mitt utseende så går det, nej jag är ingen player och jag har inget über stort ego men mitt utseende är jag faktiskt stolt över och har rätt att skryta om det.


Ok, som sagt sysselsätt dig med en massa annat fixa punka på cykeln, åk och sup med grabbarna, lira fotboll, whatever.