Forumet - Min flickvän tänder inte på mig..

Min flickvän tänder inte på mig..

8794 1 93

Spana också in:


Razor:
Alltså, du jagar varenda person som inte skriver i genusbefriad form. Trollet i mig känner sig så frestad att bara för det göra så hela tiden. Galen

Nä bara när det är uppenbart dumma grejer som t ex detta. När ska folk fatta att kön = inte en homogen grupppppppppppppppp aspodhjaosuifhj åh blir irriterad på um idag. Ska kissa och gå en promenad så kanske det blir bättre.
(har jag en citering som handlar om pms när jag kommer tillbaka så söker jag upp dig och jagar dig som en stackars varg)

Razor:
Hon tände på honom tidigare men whoops, nu gör hon inte det längre. Stekarens tanke är inte en omöjlighet även om jag skulle rekommendera stereo totals förslag som prio 1.
Asså de låter ju lite så om man skall vara ärlig.. Att de bara försvinner sådär känns ju konstigt..  När man försökt kommunicera och de inte funkar skenar ju tankarna iväg..

isola: Nä bara när det är uppenbart dumma grejer som t ex detta. När ska folk fatta att kön = inte en homogen grupppppppppppppppp aspodhjaosuifhj åh blir irriterad på um idag. Ska kissa och gå en promenad så kanske det blir bättre. (har jag en citering som handlar om pms när jag kommer tillbaka så söker jag upp dig och jagar dig som en stackars varg)
Kram på dig Isola. HjärtaGlad 

isola: han kanske har ändrat beteende/annat
Jag skrev orden "inte en omöjlighet", och inte "detta är tvärsäkert så".

jag tror på passion i sängen, du måste erövra hennes kropp och själ. erövra hennes vulva. ha djuriskt, hett sex istället för gulligt mysemys. tänk så bra sexet blir när det är mysigt och man har känslor, men föreställ dig då det heta sexet med känslor.

nä men, även om jag låter efterbliven i början av min beskrivning ovan så är jag seriös med andra delen. våga vara retsam. ge henne t.ex. en helkroppsmassage, fokusera på henne och det hon gillar. retas mycket (gå inte på fittan pang på). slicka, fingra, smek.

sen vet jag inte hur er relation ser ut i övrigt, så ah..