Forumet - min flickvän vill inte ha sex med mig längre =/

min flickvän vill inte ha sex med mig längre =/

4410 0 90
Hej det är så här att min flickvän inte vill ha sex med mig längre... Vi har haft sex och sånt förut... men nu nej och när jag frågar varför så säger hon bara... vill kolla hur länge du står ut.. hon har sagt det i snart 1 och en halv månad.. vad ska jag göra? brukar ni tjejer göra så här?.. varför vill hon inte ha sex med mig? =/

Spana också in:

NUJÄVLARR:

sluta påpeka sånt då?


lika onödigt som att kommentera " du är helt änkelt ägd" så varför inte?. sjukt otroligt onödig kommentar på en seriös tråd . för du vet själv egentligen att hans brud inte vill "äga" han för då skulle hon inte vart kär i han och då skulle dom inte vara tillsammans ,idiut [bigcheers]
vi är med varnadra nästan varje dag.. nej jag har inte för liten kuk.. hon nekar varje gång =/ hon säger typ..väntar bara på hur länge du orkar stå ut.. =/ jag är väldigt osäker i sängen.. hon är den enda jag har haft sex med och vi har typ bara haft de ett par gånger så jag är inte så jätte säker i sängen om jag säger så..
ääpic:

jag är väldigt osäker i sängen.. hon är den enda jag har haft sex med och vi har typ bara haft de ett par gånger så jag är inte så jätte säker i sängen om jag säger så..


DÄR HAR VI DET ! nu vet jag tror jag , jag är brud och jag vet. alla brudar hatar osäkra killar. va kåt för man tänder på varandras kåtheter typ . du måste blir mer säker å typ vara mannen lite mer.