Forumet - min flickvän vill inte testa nya ställningar.

min flickvän vill inte testa nya ställningar.

1780 0 48
Min flickvän ( vi har varit tsm 1½år ) vill inte testa nya ställningar, MEN mina ex har aldrig haft problem med att testa nya ställningar och jag älskar doggy eller bakifrån över huvudtaget eftersom jag tycker rumpan är det sexigaste som finns på tjejer[wink]
OCH hon vägrar ge oralsex eftersom hon säger att hon får ångest, men hon älskar när jag ger henne oralsex, visst jag har inget emot det men ändå det känns ändå fel att hon vill att jag ska ge henne men vill inte själv ge[rolleyes]

finns det något sätt vi kan möta halv-vägs på?

Spana också in:

Hector:

OCH hon vägrar ge oralsex eftersom hon säger att hon får ångest


Förstår henne, oralsex är läskigt när man inte kan. [no-no] Måste ju vara lättare att ge som kille, det är ju i princip bara att... Vispa runt lite. Som tjej ska man ju stoppa ner en stor läskig sak i munnen, och får för allt i världen inte stöta emot med tänderna, vilket är svårt när man har liten mun. [mad]
Men öh, då tycker jag väl inte att hon kan kräva att du ska gå ner på henne heller.

Har du pratat med henne? [no-no]
Hector:

finns det något sätt vi kan möta halv-vägs på?


Hon lovar att ge dig oralsex och du lovar att inte ge henne stryk.

Men seriöst, försök ta reda på varför hon får ångest av att ge oralsex. Jag kan inte förstå varför man inte vill ge sin partner oralsex, det är ju det mysigaste som finns. Det är dessutom väldigt upphetsande [blush]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

och får för allt i världen inte stöta emot med tänderna


Hmm...min flicka har inte överdrivet stor mun, så jag bad henne att låta tänderna ta i en gång. Det var inte så farligt, jag kände det knappt.

Så det är nog inte så farligt som ni tror. Visst gör det ohyggligt ont om tänderna tar i ordentligt, men lite kontakt gör ingenting. Eller så är jag mindre känslig för smärta just där.
Hector:

det är oralsex, det tänker jag inte tvinga henne till såklart


SUPRISE DEEPTROUTH!

Hon kan ju vara rädd att ta den i käften. Och sen kanske hon tycker det är läskigt att inte se den hon har sex med för hon akn ju vara osäker. Eller så har hon fett hängröv vad vet ajg, men snacka med na FFS [tard]
Gryphon:

Så det är nog inte så farligt som ni tror. Visst gör det ohyggligt ont om tänderna tar i ordentligt, men lite kontakt gör ingenting. Eller så är jag mindre känslig för smärta just där.


Du kanske har pansarsnopp?
Jag vet inte, jag har inte vågat mig på det riktigt ännu, är livrädd för att göra fel och vara dålig. [blush][zzz]
Men efter vad man hört så ska det ju visst vara en synd värre än alla andra att råka stöta emot med tänderna. [no-no]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

jag har inte vågat mig på det riktigt ännu, är livrädd för att göra fel och vara dålig.


Bara kör på. Oralsex är kul, mysigt, och upphetsande att ge och väldigt skönt att få, man känner sig väldigt uppskattad. Iallafall jag.

Det finns egentligen bara en regel när det gäller att ge en kille oralsex, och det är just att se upp med tänderna. Jag vet inte om det är just jag som kan hantera eventuell smärta där nere ganska bra.

Men jag har varit med om att tänderna tar i ordentligt och det gör som sagt riktigt jävla skitont. Dock har det inte hänt med Uppenbar.
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Jaja, jag ska prova! ... Någon gång. Har faktiskt varit i området lite åtminstone. Går extremt långsamt framåt!


Hur pass erfaren är du när det gäller att ge oralsex? Jag skulle gissa på att du inte är sådär jätteerfaren eftersom du är lite nervös för det.

Det viktigaste är att ni kan prata öppet om sex, isåfall kan han helt enkelt guida dig igenom det hela om du är osäker på vad och hur du ska göra.

Jag skulle nog påstå att jag är rätt kass på att ge oralsex, men jag tränar mer än gärna och tar gärna emot kritik, både positiv och negativ. Det är ju trots allt hon som ska njuta mest av det.
DeathOrGlory:

nte ifall hon får ångest av det. Du borde väl fatta själv att psykiskt välmående är viktigare än dina lustar.


Å andra sidan kan man inte gå och akta sig för allt som är jobbigt heller. Vissa grejer kan det helt klart vara värt att försöka komma över, speciellt med någon man litar på, och älskar!