Forumet - Min flickvän vill inte umgås lika ofta

Min flickvän vill inte umgås lika ofta

2476 1 5
Som rubriken lyder...

Jag och mina flickvän träffades nästan varje dag (Helt sjukt) sen började vi träffas varannan dag typ. Nu när vi träffas kommer hon över ibland, stannar några timmar och drar. Innan var det mer att hon stannade hos mig tills hon var tvungen att gå hem. Vi brukade bestämma när vi skulle träffas med mera, nu är det mer "Ska vi träffas imorgon?" - "Kanske, jag vet inte vi får se, vi tar det som det kommer". Känns inte som att hon vill vara med mig så mycket som innan samt att vi inte umgås lika mycket. Hon åker hem för att kolla på tv eller bara vara ensam, innan skulle hon stanna hemma hos mig kollat med mig tills klockan var mycket och hon var tvungen att dra.

Är det normalt? Eller är det något konstigt? Får en känsla att hon kanske träffar någon annan eftersom hon börjar skära ner på hur mycket vi umgås.

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Fråga ut henne. Visserligen kommer hon med 99% säkerhet bryta kontakten med dig då men hey, det är bara min erfarenhet och jag har ju inte dejtat alla tjejer i världen.

Jag ser inte det farliga med att vilja träffas mindre. Om ni har umgåtts varje dag så kommer det till slut komma till en punkt där en av er tycker att det blir för mycket. Kanske för att ni försummar vänskapen men kompisarna eller familjen. Man behöver inte umgås med sin partner varje dag för att vara tillsammans. Det finns mer i livet än bara det.

Jag tror att du överanalyserar det hela när du tror att hon ljuger. Jag förmodar att du blir svartsjuk enkelt?

Spana också in:

Jag har försökt att snacka med henne, hon har sagt att vi bråkade mycket eller surade över små saker när vi umgicks hela tiden. Vilket är detta fallet va rätt, men vi bråkar inte längre så mycket och surar knappats eller gör stora saker av små onödiga saker.  Hon säger ibland att hon också behöver sitt egna privatliv och säger att när man är nykär så är det alltid så att man umgås med varandra. Så just nu vet jag inte om det är bara en bortförklaring eller om jag borde tro henne? Hon säger även ibland att hon inte ens vill snacka om det.