Forumet - Min flickvän vill ta en paus för att jag inte kan visa känslorna!

Min flickvän vill ta en paus för att jag inte kan visa känslorna!

2538 0 52
Det är så att min flickvän som jag varit tillsammans med i lite över ett år vill ta en paus för att fundera på vad hon vill eftersom hon känner att jag inte visar mina känslor för henne.

Hon har dock rätt i det hon påstår att jag inte kan visa mina känslor även om jag verkligen älskar henne och kan tänka mig att vara med henne resten av livet.

Därför så tänkte jag överraska henne nästa helg med att åka upp och överraska henne och bjuda på en romantisk kväll tänkte jag :)

Problemet är nu att jag aldrig har planerat något sånt innan och skulle vilja ha lite tips på vad man kan göra.

Jag har ingen tillgång till hennes lägenhet innan det är dags så kan inte göra något där så behöver saker som jag kan planera på distans!

Tacksam för snabb hjälp :)
Snabeln:

Därför så tänkte jag överraska henne nästa helg med att åka upp och överraska henne och bjuda på en romantisk kväll tänkte jag :)


Aww! Gulligt. Men hon måste på något sätt vara redo när du kommer. Känner du hennes kompisar? Jag tänker om du kanske skulle kunna få henne att tro att hon ska träffa en kompis, så att hon åtminstone har hunnit göra sig i ordning när du överraskar henne. Fast jag vet inte, du känner henne bäst. Jag vet bara att jag själv gärna vill vara fixad på något sätt när jag träffar folk, oavsett om de står mig nära eller ej.
Kitten:

Känner du hennes kompisar? Jag tänker om du kanske skulle kunna få henne att tro att hon ska träffa en kompis, så att hon åtminstone har hunnit göra sig i ordning när du överraskar henne.


Tyvär så känner jag inte så många av hennes kompisar där hon bor nu men jag kan alltid få kontakt med dom :) tror nog dom skulle förstå :)

inga förslag på vad jag kan hitta på? :)

Spana också in:

Leijonsparf:

min gissning är att dina "känslor" inte är nog "stora" för att tillfredställa hennes "känslomässiga" behov


Eller så finns de folk som har problem med att visa sina känslor? som jag..


farbror gugge:

dissa hene, hon verkar vara 1 tönt.


kanske hon e men jag älskar heller endån ^^
e inte alla som gillar små fjortis tjejer.

Kitten:

Vet inte vad som passar henne bäst, men förslag kan man alltid komma upp med. Romantisk middag är bra, kanske bjuda henne på restaurang. Om hon gillar opera/balett/teater kan du bjuda henne på det. Kanske ta en romantisk promenad?


mm restaurang tänkte jag faktiskt :) en romantisk promenad, mhm ja ska se om jag kan hitta nått ställe :) känner inte till området så bra än men ska kolla med en kompis om hon kan rekomendera nått :)
Jag håller nog med Underlig lite, jag skulle också få lite småpanik om någon jag var tillsammans med skulle ringa på dörren. Fast jag skulle bli mer stressad om vi sagt att vi tar en paus och sen kommer personen ändå.
Tänk dig det omvända att du vill ta en liten paus ifrån henne och sen kommer hon helt oförberett och plingar på din dörr (fast du verkar känna starkare för henne än hon för dig så det kanske är lite svårt att sätta sig in i situationen...)
Fast du känner henne bäst. De du tänker göra är väldigt gulligt, hoppas det går bra [smile]
Snabeln:

Det är så att min flickvän som jag varit tillsammans med i lite över ett år vill ta en paus för att fundera på vad hon vill eftersom hon känner att jag inte visar mina känslor för henne.


Låter jättekonstigt.

De ända tjejerna som dumpat mig har gjort det för att vi eg aldrig varit ihop och jag varit tydlig med att jag velat vara KK.

Hur kan man bli FÖR hård?????

Ljuger hon inte bara och har tröttnat lr nått?

Leijonsparf:

om du inte vågar visa dina "känslor" från första början så är det självklart att det uppstår ett problem i "kommunikationen", jag föreslår att du börjar i den änden.


Hur gör man med sånt eg, talar bruden sanning?