Forumet - Min flickväns bror (STORT PROBLEM, HJÄLP!)

Min flickväns bror (STORT PROBLEM, HJÄLP!)

5714 0 76
Hej allihop. Jag behöver vekligen hjälp, min flickväns bror tänker döda mig eftersom jag är tillsammans med hans syster. Hennes bror råkar vara ganska stor i vår stad och han skulle kunna döda mig hur lätt som helst. Det värsta är att dom är Albaner och jag skulle kunna få kuk genom ett samtal. Sist jag var i hans område så skämmde han ut mig framför alla, han sa att om jag rör hans syster kommer han döda mig. Han är minst 20cm längre än mig och betydligt större. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har försökt prata med han men han vill inte lyssna.

Snälla jag behöver alla era synpunkter och tips.
Ifall du verkligen verkligen älskar henne till den nivån att du skulle kunna dö för henne - go for it!
Ifall du inte är det så tycker jag inte att du ska fortsätta vara tillsammans med henne ifall han hotar dig och du tror att han är fullkomligt kapabel till att utföra det han säger, att det alltså inte bara är tomma hot.
Dock tror jag att han nog skulle kunna misshandla dig men inte döda, tror att han överdriver en aning men det jag mest tror är att det absolut inte är värt det.

Hur länge har ni varit tillsammans?
Hon är riktigt fin och söt, hon har attityd också. Hon är helt enkelt allt jag vill ha, men asså jag är också invandrare, jag är hälften alban och hälften pers, men hennes bror vill att hennes killar ska vara hel-albaner. Jag älskar verkligen henne, det är inte tomma ord, jag gör de. Hennes bror skulle kunna göra vad han vill.

Vi har varit tillsammans i ungefär 1 månad.

Spana också in:

jakan28:

Jag är 14 år, min tjej är 14, och hennes bror är 16. Ser ni problemet?


Ja det gör jag, ni alla tre är unga så jag antar att ni alla bor hemma med era föräldrar. Kan inte hon prata med hennes mamma eller pappa angående detta, att dom ska prata med deras son (hennes bror) att hon verkligen gillar dig och att du inte kommer skada henne, utnyttja henne eller göra någonting annat dumt?
Du fattar inte, han hänger med sånna som är över 18 och sånt. Hennes föräldrar är skillda, hon flyttade till sin pappa för att hennes bror misshandlade henne och kallade henne hora och sånt. Hennes pappa har pratat med honom men han lyssnar inte, hennes bror bor dock fortfarande hos sin mamma. Hennes mamma tycker hon är hora också och dom pratar aldrig.