Forumet - Min flickväns häck

Min flickväns häck

1703 0 62
Jag har en ytterst trevlig flickvän. naturligtvis mest för syns skull som ni som vet att jag har helt andra sexuella preferenser förstår hehe.
det är dock icke ett komplicerat förhållande då min kvinna själv är dendrosexuell även om hon finner björkar mer attraktiva än ekar vilket jag aldrig förstått mig på.
nu till mitt något delikata problem. min kvinna har nämligen en stor trädgård med ytterst välansad och sensuell växtlighet. då vi båda älskar träd på det speciella sättet finner vi naturligtvis det största nöje i att hitta på allsköns aktiviteter i trädgården, även vintertid håhå ;)
nu har jag börjat förstå att jag har allvarliga känslor för hennes rosenhäck. jag bara går runt och väntar på att det ska bli vår. bara tanken på att se hennes häck blomma ut i fullskalig grönska får det att puta ut i brallan[wink]
vad tycker ni? är det moraliskt försvarbart att inleda ett förhållande med sin flickväns häck?

MVH

Spana också in:

Skrämd av en kvist:

parafili = preferenser gällande alla andra normbrytande kinks


Dessa definitioner är enbart till för att förminska oss med avvikande sexualitet. Det är sexuell och känslomässig attraktion det är frågan om. jag betraktar mig som dendrosexuell då jag är ute efter ett seriöst förhållande. jag blir inte färälskad i ett träd bara för att det är ett träd utan jag är ytterst selektiv i mitt val av partner. prova på dendrosexuell livsstil någon gång så ska du få se att det icke handlar om enbart djuriska lustar.

Saknar verkligen min flickväns vackra rosenhäck just nu[sad]