Forumet - min flickväns mamma är skelögd

min flickväns mamma är skelögd

1256 0 10
min flickvän har en mamma som är ganska mycket skelögd. hennes ena öga tittar 90 grader från henne hela tiden. jag vet inte om hon har syn på båda ögonen eller endast ser med ena. men jag vet att det är väldigt frustrerande att prata med henne för man får inte ögonkontakt. jag har pratat lite med min flickvän om detta men hon verkar inte ta mig på allvar. och hennes mamma verkar inte ha några funderingar på att operera dit ett glasöga som tittar i rätt riktning heller.

vad ska jag göra? jag vill verkligen inte göra slut med min tjej.

Spana också in:

vafan blire.. ja kollar typ aldrig i ögonen på folk ja pratar med, dock blivit bättre på att göra de, men göra slut för de??? ja gör de då så blir du en idiot resten av livet typ, prata en gång med en som hade ena ögat åt sidan, ja kolla bara i de som va rakt fram, sen har ja pratat med en som typ bytte öga så han kolla först med höger o sen vänster o då gick de ju inte ha ögonkontakt haha

CitronSaft: Fast, varför skulle du ens behöva göra slut med din flickvän? Skeptisk
jag vet inte hur du är lagd eller så men för mig är kontakten med min partners föräldrar minst lika viktig som kontakten med min partner. jag vill gärna ha en svärmor som jag kan prata med 4 ögon emellan.

keynan: Haha, varför inte prata med mamman om ögat, och så betyder ju inte skelögd att man är blind på det drabbade ögat.Glad
för att hon kanske tar illa vid sig då det inte är något hon kan hjälpa? jag vill inte göra henne upprörd så jag pratar gärna inte med henne om det.