Forumet - Min födelsedag.

Min födelsedag.

237 0 25
Min födelsedag närmar sig och i år vill jag fira den på ett speciellt sätt. Alla mina vänner har först en middag hemma hos sig och sedan skall vi ut på krogen. Jag vill inte gå ut på krogen när jag fyller år, jag vill göra något kul med mina vänner och umgås med dem. Till krogen kan man gå när som helst och förövrigt är det oftast bara medelkul.

Jag har funderat på att fira min dag i något lanthus. Många av mina vänner har lantställen dock har inte vi detta, därför känns det som en halvbra idé.

Ett annat alternativ är att tälta ute i skogen. En riktig vinterhajk, fast med bärs då.

Det är svårt! Jag vill iaf inte ha någon hemmafest, eftersom jag minst måste bjuda 30 pres och man kan då aldrig riktigt släppa loss själv.

Har ni några idéer?

Det måste vara en aktivitet som tar tid och där man kan sova över och man måste få kunna dricka alkohol.

Tack [party]
Han_som_missa:

Det finn


Axelpaxel:

Tycke


Okej jo det är en bra idé. Kanske kan låna ett hur i skärgården gå iaf. Det blir ju samma sak.

Vad tycker ni om detta förslaget då?

Hyra paintball utrustning och köraute i skogen. Typ fånga flaggan, etc etc. Fast man kanske tröttnar och det är säkert dyrt..

Spana också in:

jag är gud:

Hyra paintball utrustning och köraute i skogen. Typ fånga flaggan, etc etc. Fast man kanske tröttnar och det är säkert dyrt..


Om ni ska hålla på länge blir det dyrt, eftersom man ska hyra utrustning o köpa kulor. Tröttnar gör man inte eftersom de e så kul. men man blir trött[smile]

Priserna nedan per/person inkluderar följande:
Semiatomatiska gevär.
Skyddsutrustning.
Camoflageoveraller.
Fri drivgas.
100 färgbollar per/person (extra bollar 48 öre st).

En timme 150:- (färgbollar ingår ej)
Två timmar 250:-
Tre timmar 350:-

Priser paintball i kombinationspaket utan färgbollar(lördagar):
Två tim. & 4-hjuliga mc 445:-
Två tim. & 3-kamp 960:-
Två tim. & Folkrace 1. 960:-
Så ser typiska priser ut[y]
Axelpaxel:

Låter som en hel frän idé!

Alla älskar paintball. Men se till att det finns duschar på stället [bigsmile]!


Mm, det kanske kan vara schysst.

Kom igen nu! Fram med lite idéer.. Alltså det finns ju egentligen massa saker man kan göra. Kan man inte sätta upp ett spel som utspelar sig i hela Göteborg, vi kommer bli cirka 30 pers. Alla kan få nån slags uppgift och fakta om andra, osv osv. Man gör ett rollspel, men någon form av syfte och så är typ 5 pers spelledare.
Fast detta är en sån grej som man arrangerar på någon annans födelsedag kanske inte sin egen eller? [crazy]
jag är gud:

Kan man inte sätta upp ett spel som utspelar sig i hela Göteborg,


Min polare hade nått liknande fast i nyköping (mkt mindre stad)
Men det va på sommaren, ett vattenkrig där man skulle sjuta varandra(tag, CtF, Team D, o assault) man hade namnölappar man skulle träffa(på rygg o mage) som var skrivna men fet bläck, så när man blev träffad så smetade den ut sig, sen fick man en ny. man hade ett visst antal lappar på varge grej, på så sätt höll man räkning. Man kan ju göra nått liknande fast me snöbollar.
då var vi 43 pers.
jag är gud:

Några mer tips på hur det skulle gå till? [smile]


Typ alla startar hemma(så alla inte kommer på en gång) å får en ledtråd (typ ett sms). Sen får de klura ut var nästa är, kanske ska de till nån annan(som inte ska festa) som ger en annan osv, det blir bäst ifall du får lite hjälp av andra som inte ska vara med på födelsedagen, som det ledtrådar o tips. Ledtrådarna kan komma från andra, afficher som du satt upp, tex de får ett nummer som de messar till som de hittar på nått som du satt ut, sen får de en ledtråd tillbaka. Massa såna grejjor e kul och det finns hurda olika sätt att göra det på. Men man måsta ha hjälp annars går det typ inte.[cheers]