Forumet - Min föräldrar ska kanske skiljas!

Min föräldrar ska kanske skiljas!

476 1 10
min mamma och pappa ska nog kanske skiljas. Men dem har inte sagt det till mig. Jag har sett att min mamma letar efter en lägenhet för 2. Hon har pratat med mig att hon inte orkar med pappa mer. Varje natt så gråter jag över det. Mina föräldrar bråkar varje dag. Jag vill så gärna säga till min bästa kompis att dem gör det. Men jag klarar inte av det. Min mamma är från Thailand och pappa från Sverige. Så jag är rädd att jag måste välja en av dem jag ska bo med. För att mamma har sagt till mig att hon vill flytta ner dit. Ja, jag är rädd att jag måste ta ett svårt val. Jag vill så gärna att de ska funka med dem. Men det går nog inte. Min pappa han orkar inte heller mer. Jag vill ju att dem ska vara lyckliga. Men det vill ju jag också.....

Spana också in:


koalan: fattar inte folk som säger "du får två av allt".
kräver ju att båda föräldrarna är villiga att bidra ekonomiskt och då handlar det sällan om två av allt utan snarare mindre än vad man hade tidigare pga högre boendekostnader för båda föräldrarna.
Håller med dig starkt där. När mina föräldrar separerade så struntade min pappa i mig, sket i födelsedagar etc. Så "två av allt" är ganska bullshit då det verkligen inte är så för alla.