Forumet - min fucking äckliga morbror som tafsar på mig!!

min fucking äckliga morbror som tafsar på mig!!

2154 1 64

Är på hotell med min morbror, Vi åkte hit imorse o ska sova här o sedan åka hem imorgon kväll. Trodde det skulle va askul men har haft ångest hela jäkla Dagen, han har att på mig lixom hållt om mig när jag låg i sängen helt utslagen efter aöl simmande, här i hotellet finns det bara en dubbelsäng, blir så jävla äcklad o han frågar helatin om jag älskar honom o ber mig ligga närmare men går inte med på det.. Asså jag fattar inte, det är så fucking äckligt o ja ångrar att jag hängde med från början, han är ju så jävla gammal o när vi drog ut för en stund sedan var jag tyst typ hela vägen, asså jag är rädd o äcklad o har ångest, duschat två gånger idag ba för att han vart för nära.. Får panik!  Nån som vet vad jag ska ta mig till??

Spana också in:


NicoleF:
Jag kan ju inte o asså jag blir ju aldrig ifred o dessutom hur jävla pinsamt är inte det? Liksom säga till min mamma att hennes brorsa gjort så så så, 
Men prata med morsan när du väl är hemma. Det kanske inte är en lätt sak att prata om, men rätt ska vara rätt. Och det är han som gjort fel, inte du.

S3ON: ofta man åker iväg och bor med sin morbror på hotell bara sådär, dessutom delar rum och säng.. vill höra backstoryn. 
Asså jag behövde komma hemifrån för några dagar sedan bråkade jag grymt mycket med min morsa, han sa att han kunde ta mig till en annan stad under två dar så jag får komma bort, det var där borta i hotellet som vi fick ett rum o i det rummet finns det bara en enda säng åt oss båda vare nog tänkt, asså det är så jäkla äkligt!

Tjohej:
Men prata med morsan när du väl är hemma. Det kanske inte är en lätt sak att prata om, men rätt ska vara rätt. Och det är han som gjort fel, inte du.
Ja men det känns bara så sjukt jobbigt att bara ta upp den saken asså det här är inte direkt nått jag går igenom varje dag o ja fattar inte han har aldrig gjort så förr!