Forumet - Min hyra

Min hyra

378 0 27
Varför måste jag betala 3460 spänn i månaden för ett 20 kvm stort (litet) rum i en sunkig studentkorridor i Karlstad? särskilt när CSN inte är världens mest generösa utbetalare.
Nu är jag i princip klar med min utbildning men då väntar väl en period av arbetslöshet och ännu dyrare boende, då jag inte kan bo kvar i en studentlya om jag inte är student. Nu har jag fixat in mig på en kurs i höst enbart för att ha en inkomst (har fortfarande ett år kvar innan CSN vägrar ge mig mer), men så kan man ju inte hålla på särskilt länge.
Jag skulle fan vara villig att låta mig våldtas analt av Alexander Bard om nån betalade min hyra varje månad

Spana också in:

Själv registrerade jag mig hos "Stockholm bostad" och tittar ständigt efter möjligheter till en bostad. Konkurrensen är stenhård enligt mig. Jag hamnar på 90-100:e plats i slutändan, vilket innebär att mina chanser är minimala.

Så varför klaga på en hyra när jag själv är villig att beta uppåt emot 7000 kronor för en lägenhet med kokvrå och badrum.
x_marty:

Så varför klaga på en hyra när jag själv är villig att beta uppåt emot 7000 kronor för en lägenhet med kokvrå och badrum.


Om man nu tvunget måste bo i Stockholm så förstår jag den åsikten, klart man är villig att pröjsa 7000 för 20 kvm om det är fullständigt omöjligt att få tag på mindre.
Men Stockholms bostadsmarknad kan å andra sidan ta sig i häcken