Forumet - Min kärleks historia och historian om min crush! Hjälp mig snälla!!

Min kärleks historia och historian om min crush! Hjälp mig snälla!!

1348 0 6
Hej, detta kommer vara en lång historia så mycket text hoppas att ni orkar läsa! Jag är en 17årig kille (99.a) som älskar kärlek, jag älskar mys kvällar, respekterar en tjej väldigt mycket och är väldigt snäll.  I 1.an på gymnasiet Så började en tjej i våra klass, jag blev kär i henne från första ögonkastet och jag försökte att få henne med alla möjliga sätt och det tog mig exakt tre månader till att få henne. Vi var tillsammans i ca 5 månader sen gjorde vi slut, jag älskade henne med hela mitt hjärta, gav henne allt hon bad om, gjorde allt hon ville att jag skall göra  och gav till och med upp mina vänner För henne. Hon var min första äkta kärlek, jag förlorade min oskuld till henne och jag tog hennes oskuld Så hon betydde väldigt mycket till mig. När vi gjorde slut  bad jag om att vi skulle fortsätta och vara vänner För jag ville inte förlora henne som kompis men det höll i en vecka sen Så slutade hon prata med mig och det var i slutet av april så jag var tvungen att se henne varje dag i skolan i 2 månader utan att  kunna prata med henne och på sommarlovet tänkte jag bara På henne och nu När skolan har börjat så mår jag så dåligt över att se henne varje dag. Men då undrar jag Är jag fortfarande kär i henne? 

Sen vi gjorde slut trodde jag aldrig att jag skulle kunna hitta någon som henne eller återuppleva alla kärleks känslor som jag hade För henne med någon annan tills jag såg en tjej som går i 1.an nu, hon var Så snygg Så jag verkligen bara ville gå fram och prata med henne men det vågade jag inte För jag var så rädd så  jag inte visste vad jag skulle säga till henne? När jag såg henne Så fick jag crush På henne och det kändes underbart och nu vill jag Så prata med henne och be om en dejt eller något men vet verkligen inte hur jag skall göra det. Hon verkar vara en gullig och snäll tjej och det Är verkligen den typen av tjejer som gillar om man får säga så. jag har alltid behandlat mina tjej kompisar som prinsessor och När jag blev tillsammans med mitt ex Så gjorde jag allt För att hon skall vara nöjd men sen Så krossade hon mitt hjärta. Jag ser inte Så bra ut På utsidan men Är det inte insidan som räknas? 
så skulle väldigt gärna vilja ha tips av er vad jag skall göra? 
Hur jag kan prata med min crush och fråga ut henne På dejt? 
Skulle vara jätte tacksam För era svar! <3 :)

Spana också in:


BlomkålsPaprika: Jag tror att du är lite för snäll
Håller med, tror att du ska ta det lite lungt. Som jag förstår det har du väldigt lätt för att bli kär/få crushar på personer. Jag är så också och jag brukarna bara köra på att gå runt och ha flera crushar samtidigt. Det kanske inte riktigt var till hjälp men jag tror att du ska ta det lungt, upptäcka lite mer och bjud ut tjejen för fan. Hon kanske inte är rätt men då har du i alla fall provat och det är ju det kärlek ibland måste gå ut på, att prova sig fram.