Forumet - Min katt rasar i vikten.

Min katt rasar i vikten.

3515 1 27
Okej så min ca 10 år gammla bonde katt har bokstavligen rasat i vikt, det hela startade ca 2 veckor innan vi flyttade, då blev hon mindre oh mindre social, nu är hon allt för lätt och vägrar äta, dricka kan hon, men inte äta.

Vi har fått tvångsmata henne ett tag nu och hon åt för en dryg halvtimma en bit kyckling i ca 10x10x3mm, hon brukar älska kyckling lika mycket som Homer Simpson älskar öl, men nu så total strejkar hon, vad är fel på henne? Vi vågar inte ta henne till en vet. då vi inte vet om hon klarar av resan, snälla hjälp mig! [cry]

Spana också in:

Jag krävde att vi skulle göra det med,, men mina jävla föräldrar sa att vi först skulle vänta och se om det bara var temporärt, sedan så skulle vi låta henne göra si och så.
Jag fortsatte att klaga och krävde att vi skulle ta henne till en vet. men dem fortsatte med att säga att det inte var nödvändigt och att hon inte skulle klara av en sådan resa.
Jag fortsatte med att kräva att om vi inte kan ta henne till en vet. skulle vi ta en vet. till henne, med dem sa bara att det är inte är något man gör då det bara är en katt.
Katt eller hund hon var fortfarande en kär familjemedlem som behövde vård, oh nu har dem fått resultatet, dem lyssnar aldrig på lig, nu vet dem vad som händer när dem struntar i mina krav.