Forumet - Min kille är 5 år äldre än mig

Min kille är 5 år äldre än mig

10807 0 98
hola!
Nu är läget så här att min pojkvän är 20, fyller 21, och jag är blott 15 (fyller dock 16 före honom) Närmare bestämt är det ca 4,5 år mellan oss, spontana tankar?
Mellan mig och R funkar det super. Nu på onsdag 19/3 så firar vi 5 månader. Jag har känt honom i cirkus ett år. Mina föräldrar har fortfarande svårt för det, jag får sova där( knappt) men det ska alltid bli liv och bråk. Genomsnittligt sover jag där ca 1 gång i veckan, och nu har diskussionen om vardagar kommit upp, vilket verkar vara totalt omöjligt... Jag fick tillstånd en gång, men från ingenstans ringde min pappa till R och sa att jag var tvungen att åka hem... Förstår inte dealen. Jag har ändå varit med honom i 5 månader, känt honom längre, vi tog det väldigt lugnt i början, men bestämde oss senare för att satsa, och jag vill gärna kunna göra det utan att mina föräldrar som tror att de vet bäst står i vägen.
Det har faktiskt varit nära på att ta slut två gånger tack vare alla bråk med mamma och pappa.
Borde de inte förstått efter ett ganska bra tag att han är reko och schysst? 
Deras relation är dock inte så bra. Jag bor hyfsat långt ifrån honom, och han jobbar och gymmar så det blir inte mycket tid spenderad hemma hos mig. Jag brukar åka hem till honom efter skolan eftersom att jag går i skola i stan. Det är visst en anledning till att göra slut säger mina föräldrar, men jag trivs med den tillvaron och jag trivs hemma hos honom.
Hur ska jag banka vett i de och sluta bli hypernervös varje gång jag ska fråga om övernattning?

Spana också in:

Usch är han pedofil?

Nejmen skämt åsido vad spelar det för roll om han är 20 och du 15. Om fem år kommer du vara 20 och han 25. Om tio år är han 30 och du 25 osv. Då kommer det ju inte spela nån roll. Fan jag vet femtonåringar som legat med varann då spelar det ju ingen roll om en tjugoåring gör det. Säg det till dina föräldrar, fast byt ut ligga mot är gängad med och byt ut gängad mot tillsammans antar jag och stryk att jag antar, bara säg det. De kommer förstå. Om inte nu så tids nog


Blivande_japan: du kanske inte utvecklades de där 5 åren, jag kan ju bara se till mig själv och jag utvecklades fruktansvärt mycket på de åren. upplevde att detsamma gällde min omgivning.

Det är ju olika för alla, men du kan ju inte förutsätta att bara för att du inte var mogen att vara tillsammans med någon 5 år äldre så gäller det för alla. 5 år är bara 1 år mer än vad det är mellan dig och älgen.

Agahnim:

Det är ju olika för alla, men du kan ju inte förutsätta att bara för att du inte var mogen att vara tillsammans med någon 5 år äldre så gäller det för alla. 5 år är bara 1 år mer än vad det är mellan dig och älgen.

var en mogen 16-åring, flyttade hemifrån då etc, men upplevde att de som var 21 var alldeles för gamla.

skillnaden är att jag och älgen blev tillsammans när jag var 20, vi hade aldrig kunnat bli tillsammans när jag var 16 och han 20, det hade bara varit skevt

Det känns som om dina föräldrar sätter likhetstecken mellan "övernattning" och "sex". Men sex kan man trots allt ha mitt på dagen också, och det är inget man alls behöver ha då man övernattar hos någon. Dina föräldrar är nog orolig för om du blir utnyttjad, men det känns egentligen konstigt att åldern ökar oron, för utnyttjad kan du ju bli lika mycket av en jämnårig kille. Om det blir mycket bråk när du ber om att få sova över kanske det blir lugnare om du umgicks med honom under dagarna i stället. Vill ni ha sex kan ni ha det mitt på dagen i stället, så det kanske inte spelar någon roll om du inte kan sova över. När dina föräldrar blir vana, kommer det nog att lugna ned sig. Jag tror att jag hade gjort så