Forumet - Min kille är SÅ kontrollerande, men jag med?

Min kille är SÅ kontrollerande, men jag med?

391 0 2
Hej, jag har varit tillsammans med min pojkvän i över ett år. Första halvåret var fantastiskt, helt felfritt och flöt på. Till slut får jag reda på (efter ett halvår tillsammans) att han i början, under tiden vi Date:ade, hade dels strulat med en tjej på en krog, skrivit "babe" och liknande till sin klasskompis, och umgåtts med tjejer utan att berätta för mig, UNDER TIDEN VI HÖLL PÅ ATT INLEDA NÅGOT. Är detta okej? Alltså, han berättade inte detta för mig när det hände, utan efter 6 (!!!) månader tillsammans, hade jag vetat om detta hade vi långt ifrån varit tillsammans, enligt mig håller man sig till en person om man sagt de tre magiska orden och umgåtts så intensivt och konstaterat att man gillar varandra SAMT träffat bägges familjer. Vad tycker ni? Är detta något att vara sur över? Borde jag lämna? Jag ältar detta än idag, detta gör att jag är så kontrollerande och han med. Behöver ert råd.

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Mja. Knepigt. Jag förstår att du känner dig sårad men det är ganska oundvikligt att man i början av en relation inte håller sig till enbart en person. Om ni inte hade bestämt att ni inte fick träffa andra och att ni inte sagt "nu är vi tillsammans" så har din grabb egentligen inte gjort något fel. Helst ska man ju försöka hålla sig till en partner men det verkar ju som om du tog det på lite mer allvar än honom. Märkligt beteende av honom att säga att han älskade dig dock och ändå hålla på med andra. 

På vilket sätt berättade han detta för dig? Var det för att han själv hade dåligt samvete och sökte din förlåtelse och ditt medlidande? Eller för att han ville vara ärlig för din skull? Det förstnämnda är ganska själviskt nämligen men då kanske han iaf fattar att han måste bete sig bättre i fortsättningen.

Hänger inte riktigt med i det här "han är kontrollerande för att jag är det" så det får du gärna förklara vidare.