Forumet - MIn kille får inte upp den!!!

MIn kille får inte upp den!!!

6846 0 33
Hej! jag har ett problem med min pojkvän. Vi har varit tillsammans i nästan två månader, men vi har inte haft sex än. Detta pga av att min kille inte får upp den!? Om han får upp den så slaknar den direkt när vi ska köra igång. Jag är 16 och han är 17 år. Jag vet att han inte haft detta problem förut eftersom jag har en vän som känner hans ex.

Min fråga till er: vad ska jag göra!? vad kan jag göra?! är det något fel på mig?!

obs! vill INTE ha några svar där det står att jag ska prata med honom om det, har redan förökt med det...

Spana också in:

verynice:

är det något fel på mig?!


Nej, det är det inte. Ett stort misstag jag tycker tjejer gör är att dra sig undan och undvika samtalsämnet för att de blir awkward när de funderar över om det beror på dem, så försök att vara positiv och visa att det inte gör något, så kanske den onda cirkeln bryts. Han vill ju knappast göra dig besviken, så om du tjurar efteråt blir det svårare för honom nästa gång osv.

Och bara för att han har haft flickvänner förut betyder det inte att det inte fungerade tidigare. Har han sagt att det funkade att ha sex då? För om inte annat så kanske han är oskuld och nervös som bara den. Då hjälper nog inget annat än att bara få honom att känna sig bekväm och avslappnad.
timeisrunningout:

Han vill ju knappast göra dig besviken, så om du tjurar efteråt blir det svårare för honom nästa gång osv.Och bara för att han har haft flickvänner förut betyder det inte att det inte fungerade tidigare. Har han sagt att det funkade att ha sex då? För om inte annat så kanske han är oskuld och nervös som bara den. Då hjälper nog inget annat än att bara få honom att känna sig bekväm och avslappnad.


fast han är inte oskuld, min kompis var jättebra vän med hans ex förut så man har ju hört historier om vad dem har gjort HAHA. och han har själv berättat lite så. alltså nej han är inte oskuld. och vi har provat att ha sex typ 3 gånger. svär att det är mitt fel [y]
timeisrunningout:

Du sa ju själv att det inte är någon idé att tipsa om att du ska prata med honom, för det gick inte, tydligen? I ett förhållande med god kommunikation ska man kunna våga diskutera saker även om de är lite jobbiga. Det är så man löser saker och får veta om det finns något man kan göra.


jaha, men jo. men det är väl lite känsligt bara.
han bör känna sig bekväm med mig, det är inte direkt så att vårat förhållande är ytligt. vi säger liksom stora ord till varandra [love][love][love][love]