Forumet - Min kille friade och vill gifta sig redan till påsken 2012

Min kille friade och vill gifta sig redan till påsken 2012

3163 0 72
Som ni ser är jag bara 17 år och har varit tillsammans med min pojkvän i ca 2 månader, men vi har strulat och haft en typ av sensuell relation till varandra i ca 3 år, vi är väldigt bra vänner och jag har älskat honom mycket under de här 3 åren och han har tydligen varit väldigt förälskad i mig väldigt länge, även innan vi umgicks.

Nu när vi är tillsammans verkar det som om han är besatt av mig och han vill umgås med mig dygnet runt. Till nästa år då jag fyller 18 ska jag, han och två andra vänner flytta ihop så då kommer vi troligtvis komma ännu mer närmre varandra.

Till problemet, han friade till mig under novemberlovet. Jag svarade inte eftersom jag var osäker och nu pratar han hela tiden om att han vill att vi ska gifta oss till påsken 2012 (eftersom jag fyller 18 år på vintern lir det ett rätt kallt bröllop). Men jag är som sagt osäker på vad ska göra. Älskar honom otroligt mycket och vill inte såra hans känslor. Vad ska jag göra?

Spana också in:

PixPoxy:

Älskar honom otroligt mycket och vill inte såra hans känslor. Vad ska jag göra?


Du måste ju säga att du inte är redo. Du är bara sjutton och har ju massor av tid kvar på dig att hitta någon att bilda familj med. Och är det inte ett solklart ja så är det nog inte meningen att det ska vara det heller... Äktenskap är ju ändå ett stort steg.PixPoxy:

Nu när vi är tillsammans verkar det som om han är besatt av mig och han vill umgås med mig dygnet runt.


Såvida du inte har något emot att bara umgås med honom så låter det inte särskilt hälsosamt. [sad]
enhimmelskdrog:

säg att du inte vill bestämma det nu [shake]


Vill verkligen inte förlora honom eftersom vi båda känns som andra människor tillsammans. Han är inget svin längre och sköter skolan och allt sånt sen vi blev bra vänner och tillsammans.

Åtta:

Det måste vara något fel på din pojkvän. Är han djupt religiös eller något?


Han är inte djupt religiös, utan snarare lycklig med det liv han lever nu och vill inte hamna i en massa skit igen. Han säger att det är jag som har hjälpt honom in i det bra samhället.
Geigerzähler:

Åh, fyfan så läskig. [shake]


Egentligen inte, det är hur jag inte ska såra honom som är mitt stora problem.

timeisrunningout:

Äktenskap är ju ändå ett stort steg.


Ja, det är det verkligen, det är just därför jag behöver lite hjälp hur jag ska få fram vilken dålig idé det är.

timeisrunningout:

Såvida du inte har något emot att bara umgås med honom


Jag älskar att umgås med honom och vara hans flickvän och jag myr psykist mycket bättre sen jag blev tillsammans med honom. Men jag är inte direkt redo att bli hans fru.

Macktorsken:

dumpa snarast


Det vill jag inte. Jag vill inte gifta mig med honom
PixPoxy:

Vill verkligen inte förlora honom eftersom vi båda känns som andra människor tillsammans. Han är inget svin längre och sköter skolan och allt sånt sen vi blev bra vänner och tillsammans


ja men du måste inte gifta dig med honom för det? om min kille hade friat till mig hade jag skrattat rakt ut, typ. hade inte ens tagit det seriöst [crazy] (det kan iofs bero på att jag inte riktigt ser poängen med äktenskap, och det vet han. men ändå [no-no])
PixPoxy:

Det vill jag inte. Jag vill inte gifta mig med honom


Tror du att du skulle vilja det i framtiden? För jag menar, tvångsäktenskap är nog ingen bra idé och förmodligen (förhoppningsvis) inte något han skulle vilja att du gjorde mot din vilja. Det är bara att säga att du inte är redo för ett så stort steg, att det inte har med honom att göra, utan snarare att du kanske är så ung och typ... vill veta att ni klarar av varandra som ett par i mer än bara två månader.

Jag förstår att du inte vill göra honom ledsen, men det är sånt han själv borde ta i beräkningen med tanke på hur tidigt han frågade.
Jonnybravo91:

Låter som ett klassiskt exempel på en to-be kvinnomisshandlare.


NU när du säger det, ja [tard]
men behöver inte alltid betyda det.

verkar mer som att han vill vara säker på att han kommer behålla den han älskar mest.
vilket iof kan göra att han gör vadsomhelst för att göra det...
PixPoxy:

påsken 2012


Varför så bråttom?

Säg att du vill vänta med det, så länge du nu känner för att vänta. Gift dig inte med honom bara för att han vill det, det är en dyr grej som passar bättre när man kommit upp lite i åldern. Om det nu ska vara nödvändigt alls.

Jag ska gifta mig när jag bli typ... 80. Känns lagom. Det är ju då som man inte vill vara ensam.

Det verkar lite som att han inte vill att du ska få för dig att lämna honom lättvindigt.
Macktorsken:

Du är säkert gifta sig tidigt typen.


haha känner att jag gått över gränsen för att gifta mig tidigt för ett tag sedan ;P
pappa fick mig när han var 23år så jag har 2år kvar, knappt ens det, och kommer förmodligen inte gifta mig innan jag varit tillsammans med en tjej ca 2år eller mer tror jag inte :P