Forumet - Min kille har porrfilmer med sitt ex.

Min kille har porrfilmer med sitt ex.

3695 0 69
Jag och min kille har varit tillsammans i ett år nu, och i somras hittade jag några bilder på ett av hans ex när hon var halvnaken på hans dator. Jag tog lite illa upp, för han har inga bilder på mig, men massor på henne. Han tog bort bilderna (trodde jag åtminstone, men hitta dom idag igen).
Så idag när jag skulle kolla efter ett par bilder från i somras så hitta jag en video och ett par bilder bland senast öppnade filer, och åter igen var det hans ex, fast denna gången var det mycket grovare bilder.

Hur ska jag få honom att fatta att jag verkligen menar allvar med att lämna honom om han inte tar bort bilderna?
Någon idé hur jag borde reagera på för sätt när han ljuger om att han inte visste dom bilderna fanns kvar? [sad] Älskar honom verkligen.

Spana också in:

Om du inte planerar att ha ett långt förhållande med honom (eller om han inte gör det) så kan du inte kräva att han ska ta bort bilderna. Skulle själv störa mig på det och jag förstår dig, men du kan fortfarande inte kräva det av honom, för sen sitter han där utan ex-bilderna om ni gör slut.

Fattar själv inte varför man skulle spara bilder o filmer om sitt ex. Jag tycker inte att det han gör är rätt, men aja... allt är inte alltid rätt ju.
BangSweetLove:

Någon idé hur jag borde reagera på för sätt när han ljuger om att han inte visste dom bilderna fanns kvar?


Berätta sanningen om hur du hittade dem och förklara hur du känner över det. Det viktigaste är att ni talar ut om det, från det är det bara bära eller brista.

Jag skulle själv lämna killen om han inte skulle förstå hur jag kände.
Moderkakan:

Sluta rota runt i hans dator.


Rotarar gör man om man letar efter något att bråka om.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


radartard:

om de var använda nyligen så vill han nog ganska ogärna göra sig av med dem... Men det är ju bara en spekulation. Ta upp det här med honom istället, så får du raka puckar (kan man hoppas).


Jo, men det är det jag kör med, tar jämt upp det direkt med honom, men nu så vet jag inte riktigt om det funkar eftersom han uppenbarligen ljuger för mig.
salem1:

för sen sitter han där utan ex-bilderna om ni gör slut.


LOL

men vafan visa att du menar allvar, det är inte så jävla kul om de fanns på senast öppnade filer, o varför fan skulle han vilja ha kvar bilderna om han vill leva ett liv med dig? jag skulle verkligen inte pallat med en sån kille. do whatever u feel like, kul när man egentligen tänker efter VARFÖR han har kvar bilderna..