Forumet - Min kille slaknar

Min kille slaknar

2919 0 36
Hej!

Det är så att min kille tappar sitt stånd när vi har sex. Vi har varit tillsammans ett par månader och i början gick det super, men nu slaknar han bara ett par minuter inpå samlaget. Vad kan det bero på?

Jag har försökt prata med honom, men han vet inte själv. Och jag vill inte såra honom mer genom att tjata o fråga hela tiden, så jag tänkte att jag kan ju fråga om någon annan vet vart problemet ligger.

Kan ju lägga till att varken han eller jag dricker, röker, snusar eller annat som kan påverka det hela kroppsligt. Han har inte heller prestationsångest och vi har jättebra förspel. Vi är fortfarande väldigt nykära och han gör så små gulliga gester så fort vi ses, så det kan ju inte vara att han tappat känslorna för mig heller på nåt sätt.

Så vad kan det då vara?

Seriösa svar tack.

Spana också in:

DMITRI:

jo, det kanske jag gjorde.

bara för att du tror nåt behöver det ju inte vara så det är?


Jag bad om seriösa svar. Du verkar inte vara väldigt seriös. Jag vill ha svar som hjälper, inte "han gillar dig inte längre-.-" när han uppenbarligen gör det fortfarande. Och allt annat sex funkar, men inte just samlag.

Jag vet att jag låter som en självsäker bitch som inte vågar se sanningen, men ärligt talat, säger han att han älskar mig varje dag och håller om mig och pussar på mig, och även vill ha sex med mig så kan det väl inte bli mer klart att han tycker om/tänder på mig??

Eller ser du något som ingen annan ser?


enhimmelskdrog:

det vet jag däremot inte


Ok :/
Tack ändå för det enda seriösa svaret hittils.