Forumet - Min kille undviker sex pga dålig kondis.

Min kille undviker sex pga dålig kondis.

3812 0 52
Tycker synd om min kille
Just av den anledningen att han verkar ha större förhinder för att kunna ha sex än han vågar erkänna för mig, och jag tror han mår dåligt över det, psykiskt.

Min kille har aldrig varit tjock, och är fortf inte tjock. Men på senare år har han gått upp betydligt mycket mer i vikt pga ett stillasittande yrke, ingen motion, och skärpmat inprincip. Eller vi äter som "vanliga svenssons" + att han är van vid att kunna unna sej glass, godis etc.

Både han och jag har märkt att de senaste månaderna så är det jättekämpigt för han att försöka komma under sexet... inte för att han har svårt att komma, utan för att vägen dit tar kål på han pga hans dåliga kondis.

Detta har bidragit... vad jag nu känner vibbar av, att han allra helst vill "slippa" ha sex, att han kommer med lögner som bortförklaringar tex att han e trött, huvevärk, gasig mage, träningsvärk (efter en dag på jobbet?) osv.
Självklart får man vara TRÖTT, och ha alla andra symptom... men när man klagar på dessa syptom flera ggr i veckan, då är det något fel.

Spana också in:

Ett secnario från igår:

Jag går in och myser med han 5min före mitt tvprogram börjar.
Vi båda hann bli lite småkåta.. han kollar på klockan å säger "vi hinner", jag säger nej.. tvn kallar.

Under tiden programmet så märker jag hur han "gör det" på egen hand, i smyg. Vilket jag struntar i.. jag har redan accep hans problem, jag gjorde honom dessutom kåt.

Efter programmet går jag tbax in och gosar med han.. då frågar han osäkert "är du kåt?" jag svarar "öhm.. int vad jag tänkt på, kanske.. är du?" han säger direkt "nej tyvärr asså.. jag har gasig mage... " åså börjar han rabbla upp alla problem, som är typiska bortförklaringar, ni vet när man pratar om ett problem mer än man behöver, överförklarar, just för att man vet att det är en bortförklaring till att få slippa något.

Han sa inte att han gjort det på egen hand, han ljög och sa han var gasig i magen.
Mitt problem jag undrar över är väl mest... vad tycker ni att JAG ska göra åt saken?
För han verkar verkligen vara i det skedet att han går bara upp mer å mer i vikt, och han tröstäter.. och orkar inte ta sej ut och träna (han har försökt 2-3 ggr).
Jag har velat ge han allt ansvar för sej själv och därmed ej peppat han, vilket han sagt är bra. Men jag undrar endå om jag kanske ska ge lite vinkar hit å dit... kanske peppa han till å dra ut å jogga med mej?
haiwan:

varför rider inte du


men jag vill int att vårt sexliv ska bestå utav endast att jag rider. variation tack! + att det e väl ingen pepp till han.. då slipper han att ta tag i det själv oxå.

Roslagsvatten AB:

återigen en TS utan vare sig en fråga eller tes att debattera om. bara nonsens. lås


Sovande:

Du frågar en fråga som du själv svarar på?


Jag vet sorry... men det vart lite mycket text att min undring hamnade liksom på slutet.
oerfaren:

an vet ju om det själv... och när jag var i samma sits förr å klagade han inte på mej.
ska jag börja peppa han även fast han bett mej att int peppa?


Ja han vet om det men han behandlar ju dig som att du är dum. Det handlar inte om att klaga, det handlar om att tillsammans skapa ett fungerande sexliv.
Oväntad:

Ja han vet om det men han behandlar ju dig som att du är dum. Det handlar inte om att klaga, det handlar om att tillsammans skapa ett fungerande sexliv.


hmm bra sagt där.. inte för att jag går runt och känner mej dum då låter han tro att jag tror på honom. Jag säger bara "ååh stackare" å låter det gå vidare.. då han bortförklarat sej allså.
Vi har ju ett fungerande sexliv.. bara lite mer sällan än vanligt. Lr ja.. plus att jag märker att han allra helst bara vill köra på snabbsex.. Men att när vi väl har långvarigt sex, så får vi ha väldigt många pauser, just för han ska hämta andan och "palla köra igen" lr vad man kallar det.

Sovande:

Kanske vet inte beror på vad han är för en slags kille,men det blir ju inte bättre av att du bara sitter och tittar på eller hur?


Jag tror jag skippar den biten om att "snacka med honom". Han är en macho kille.. dock väldigt känslig och snäll, men samtidigt är han den som vägrar gråta och gå på gym, för han tycker sånt är ytterst pinsamt. Om jag nu går fram till han å säger att jag vet alla hans bortförklaringar och.. det känns bara onödigt. Jag kan istället bara låtsas som att jag tror på hans bortförklaringar, men samtidigt börja pucha han till aktiviteter tillsammans med mej!??[smile]