Forumet - min kompis är på rättpsyk

min kompis är på rättpsyk

191 0 19
jag lärde känna en tjej när jag låg inlagd på psyk för 3 år sedan... till slut blev hon våldsam å slog ner en läkare å personal å blev flyttad till rättpsyk... sen efter nåt år kom hon till samma hem som mig... men sen blev hon förflyttad till rättpsyk igen för hon var hotfull... sen på rättpsyk tog hon en stekpanna å slog en personal i huvudet (grov misshandel).. då blev hon förflyttad till en annan rättpsyk långt upp i landet... nu kan jag inte hälsa på henne längre... men jag ringer henne varje dag.... hennes vänner har svikit henne... de orkar inte me henne... jag bryr mig... även om en människa beteer sig såhär så kan man bara i skita i de...

har ni nån vän som begått brott å är på rättpsyk?

Spana också in:

musikdiggaren84:

till slut blev hon våldsam å slog ner en läkare å personal å blev flyttad till rättpsyk


fyfan va obehgaligt men man får va glad att det itne gick längre. har hört om folk som gjort riktigt sjuka grejer när de varit psyksjuka. hoppas ingen blev skadad bara men man kan fan inte baras skita i henne för att hon e sjuk! de e förjävligt att folk som mår dåligt itne får ordentlig hjälp. ibland blir man bara så besviken.
musikdiggaren84:

sen på rättpsyk tog hon en stekpanna å slog en personal i huvudet (grov misshandel)..


musikdiggaren84:

de orkar inte me henne... jag bryr mig... även om en människa beteer sig såhär så kan man bara i skita i de...


Eh, när en person slår ner en annan med en stekpanna, DÅ är det dags att sluta bry sig. Om man så vill bry sig så ska man försöka få personen ur världen/in i fängelse.