Forumet - Min kompis är sur för en skitsak(?)

Min kompis är sur för en skitsak(?)

3632 0 31
Okej, såhär är det. Jag och min kompis satt och pratade om en grej. Vi skämtar ganska mycket och hon sa en sak som hon skulle göra. Jag trodde det var på skoj, men jag var ändå inte helt hundra på det, så jag sa till henne "Okej, bli inte ledsen nu, för jag menar inget illa, men det låter ganska **** om du skulle göra så" Sen fortsatte vi prata och skämta. Men idag får jag höra av en annan kompis att hon hade blivit jätteledsen för det jag sa. Så jag smsade henne och frågade om hon var sur på mig. Hon svarade att hon hade blivit jätteledsen för det.

Sen pratar jag om grejen med en annan kompis och han säger att hon inte kan ha skämtat om det hon skulle göra, för hade hon gjort det hade hon inte blivit ledsen.

Alltså, hur ska jag göra nu? Jag står fast vid den grejen hon tänkte göra är ganska *****. Men jag kan ju inte säga det eftersom hon blir ledsen. Säger jag till henne att jag inte tänkte på det jag sa så står jag ju inte upp för mina åsikter, och det är bara falska människor som viker sig för andra.

Hursomhelst, ett dilemma... Vad ska jag göra? [sad]

Spana också in:

postis_per:

vad skulle hon göra?! vad skulle hon göra?! vad skulle hon göra?! vad skulle hon göra?! vad skulle hon göra?!


Jag vill inte skriva det här.. Skulle behövas en lång förklaring. Men * står för horigt.

Nickynamo:

och att du typ bara vill hennes bästa.


Ja, för jag vill inte att hon ska råka illa ut och få nått rykte om sig. Mpste prata med henne imorgon.
nessah:

Nej, inte för pengar. Utan för en annan grej..


Alkohol?
Suck. gud vad sorgligt.. Hoppas verkligen inte hon gör det.
Jag tycker i så fall att du ska stå upp för dina åsikter, dock bör du kanske inte använda ordet Horigt.
Det kan du kanske be om ursäkt för, men säg till henne att du fortfarande anser att det är fel och att du anser att hon blir utnyttjad, något som du inte vill se henne bli.

Att ha sex i utbyte mot alkohol och annat är ju väldigt nära att sälja sig själv..
nessah:

Nej, inte för pengar. Utan för en annan grej.


sexuella tjänster i utbyte mot alkohol/droger är också att sälja sig själv. Upp till henne såklart, men fortfarande horigt ja. Hon borde kanske tala med någon om sina eventuella drogproblem, om det nu är vad vi talar om.